לפני כחודשיים קניתי טלוויזיה מאתר באינטרנט הזמנתי חברת muller לאחר כשבוע התקשר אליי נציג מהמקום בו מספקים את הטלוויזיה ואמר אם אני רוצה לשדרג אותה לחברת peerless ואני סירבתי ,לאחר כשבוע הגיע לי הטלוויזיה ולא מה שהזמנתי אני הייתי בעבודה ככה שלא יכולתי לדעת אם זאת החברה שהזמנתי , לאחר שיחות חוזרות ונשנות אמרו לי שיוכלו להחליף את הטלוויזיה רק שבוע מאוחר יותר , אחת מהנציגות ניסתה לשכנע אותי שהחברה הזאת מצוינת ומיכוון שלא היה לי טלוויזיה בסלון השתכנעתי , מהרגע הראשון היא התחילה לעשות בעיות הסאונד לא עבד התמונה קפצה. חשבתי בעיה בממיר החלפתי אותו אבל הבעיה נשארה , הם שלחו לי טכנאי בפעם הראשונה אמר לי שהוא עדכן גירסה לאחר כשעה הבעיה שוב צצה , התקשרתי לקבוע שוב פעם טכנאי היא קבעה לי יום והוא לא הגיע , התקשרתי אליו הוא אמר שאין מה לעשות רק להחליף אותה אז הצעתי שהם יביאו לי את הטלוויזיה הראשונה שהזמנתי של הmuller הם הסכימו, הנציגה לפני כשבועיים התקשרה לתאם איתי ליום ראשון ובבוקר יום ראשון התקשרה להגיד שהטכנאי שלהם לא מרגיש טוב , ואז אתמול יום חמישי היא התקשרה לקבוע ליום שישי בין 9 ל12 לקחתי יום חופש מהעבודה כדי להיות בבית ואף אחד לא הגיע , אני כבר לא יודע מה לעשות איתם , האם יש לי עילה לתביעה במקרה הזה?. מצטער על האורך.
שלום,
בהתאם לדברים שאתה מתאר יש לך מס' עילות לתביעה כנגד החברה, לרבות פיצויים על אי הגעתם של טכנאים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר