בשנת 2004 נגנב לי מכשיר הסלולר, יצרתי מיד קשר עם חברת פלאפון שהייתי מנוייה שלה בזמנו וביקשתי לנתק את המס'. בשנת 2014 עברתי לחברת סלולר שונה ומכיוון שנותרו לי עוד כמה תשלומים על המכשיר שרכשתי דרך החברה התקשרתי למוקד החברה וביקשתי לברר האם נשארו לי תשלומים לחברה נמסר לי ע"י יותר מנציג אחד שנותר לי תשלום על החודש הנוכחי עד לתאריך הניתוק ועוד שלושה תשלומים על המכשיר שברשותי. אני מוכרחה להודות שמכיוון שעברתי דירה לעיתים קרובות לא עדכני את כתובתי בחברת האשראי ולא עקבתי בדיקדוק אחר תדפיס האשראי אלא התמקדתי בסכום הסופי של ההורדות. בשנת 2015 פג תוקפו של כרטיס האשראי שלי וקעבלתי מהבנק כרטיס חדש, מכיוון התשלומים לסלולר ירדו בהוראת קבע בכרטיס האשראי קיבלתי מכתב מחברת הסלולר הנוחית שלי למסור להם את פרטי האשראי החדשים שלי, מכתב דומה לזה קיבלתי מחברת פלאפון וזאת למרות שלא הייתי לקוחה שלהם למעלה משנה. כאשר התקשרתי לברר על מה ולמה נשלח אלי המכתב נמסר לי ע"י הנציגה שכאשר נגנב הסלולר שלי ב2004 לא נותק ניתוק קבוע אלא ניתוק זמני בכדי לשמור על מס' הטלפון הישן עבורי וזאת למרות שלא ביקשתי מהם להשתמש בו במשך 11 שנה. כך נגנבו ממני 10 שקלים לחודש במשך 11 שנה. השאלה שלי היא האם למרות שלא בדקתי את חשבונות בעקביות ניתן לפתוח באיזשהו הליך משפטי נגד חברת פלאפון על כך שלא דיווחו לי על קיום החוב ששאלתי אותם מפורשות והמשיכו לגנוב אותי במסווה של טוב לב והטענה שהם שומרים על המספר עבורי?
שלום,
אני מציע לך לפנות לחברות הסלולאר ולהסדיר את העניינים הכספיים מולם בטרם את מחפשת את מי לתבוע.
באם חברה כזו או אחרת פעלה בניגוד לחוק או בניגוד להסכם, כפי שאת מתארת, קמה לך הזכות להגיש תביעה בעניין זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני לא יודעת איך לגשת לעניין מול החברה איך אני יכולה להוכיח שנאמר לי שאין לי תשלומים נוספים שסגרתי את החשבון מולם?
שלום,
באם אינך יודעת כיצד לנהוג בעניינך, אני מציע לך לשכור שירותים של איש מקצוע (עו"ד) כדי שיטפל בעניינך המשפטיים בדיוק כפי שאת מקבלת שירותי מכונאות ומוסך כאשר מתקלקל לך הרכב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר