שלום,
לפניי כשנה לקחתי שיעור לתקופה של חודש. סכום השיעור שולם, חצי במזומן וחצי באשראי למנהלת השיעור.
לאחר תקופת החודש, הייתי ממשיכה לקבל מיילים חודשיים עם חשבוניות מס', שלחתי לה מייל בנוגע לזה כי לא הבנתי לשם מה היא שולחת, אך לא היה מענה. בחשבוני הסכומים כתובים כדיירקט מצטבר ולכן לא יכולתי לנחש שהיא זו שמורידה. גם הייתי סטודנטית באותה התקופה והסכומים שהייתי מכניסה לחשבוני לא היו גבוהים שדרשו בדיקה יומיומית. היא חייבה אותי באותו הסכום במשך 8 חודשים בנוסף לחודש אחד על סכום גבוה יותר.
היא לא מעוניינת להחזיר לי את הכסף בטענה שאין לה, ושהיא שילמה עליי מיסים, ושהיא לא עוקבת אחריי כל התלמידות שלה.
לא היה בנינו שום הסכם, שום חתימה על הוראת קבע או על רכישת מנוי שיאפשר לה להכניס את פרטיי למערכת שלה.
היא פשוט על דעת עצמה החליטה להמשיך לחייב אותי מבלי ידיעתי.
אחריי שיחות איתה שבהם היא לא נעימה ולא מעוניינת להחזיר את כספי.
שלחתי מייל בבקשה אחרונה עם הפירוט של הכל. היא החזירה לי מייל עם סיעיפים שחלכם לא היו כלל ואין לה דרך להוכיח. היא מחכה לתשובה ממני על הצעה שהיא הציעה. שהיא תשלם לי חצי מהסכום ובחצי השני אגיע לשיעורים אצלה. אין לי עניין בזה.
אני יותר מאשמח לקבל הכוונה לגביי מה אני עושה הלאה! לא התעסקתי עם עניינים שכאלה בעברי, ונראה שהיא יודעת מה היא עושה.
שלום אביטל,
עניתי על שאלתך בפירוט בשיחתנו הטלפונית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר