שלום ,
הגשתי תביעה בבית משפט לתביעות קטנות כנגד חברת סלולר לאחר שרכשתי מכשיר דרכם שהפסיק לעובד לאחר מספר שבועות והם מתנערים מאחריות היצרן .
קיבלתי את תשובת חברת פלאפון כי מבקשים לדחות את התביעה על הסף מחמת "העדר יריבות" ולטענתם חברה לא יכולה לתבוע חברה אחרת -המכשיר נרשם על שם חברה שעבדתי בה בעבר אך נמצא בבעלותי המלאה.
חברת הסלולר עשתה בלאגן שלם עם רישום המכשיר...הוציאה חשבונית על חברה אחת ורשמה את המכשיר על חברה שעבדתי בה לפני 6 שנים בכלל....
*המכשיר נרכש כציוד בלבד,אין לי קו סלולר והם מחוייבים לאחריות של 3 שנים ללא קשר .
מה עליי לעשות ? המכשיר בבעלותי המלאה והפרטית ואין לו קשר כלל לחברה זו או אחרת אך החשבונית נרשמה על חברה שעבדתי שם בשל מספר הטלפון שבעבר נוייד לכל חברה שעבדתי בה. האם אני יכול להצהיר בפני בית המשפט בכתב כי המכשיר נמצא בבעלותי המלאה ולא של החברה ושיאשרו את המשך התביעה ?
בית המשפט ביקש את תגובתי לטענות שהעלתה חברת הסלולר,כיצד עליי להגיב
שלום,
כפי שאתה אומר כבר הגשת כתב תביעה (לפני שהתייעצת) ועכשיו כבר מאוחר מידי.
עליך להגיב ולכתוב את האמת. אני לא יכול להגיד לך מה לכתוב באם לא ראיתי את כתבי הטענות, הבקשה והחלטת בית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר