שלום רב,
לפני מעל חודש רכשתי מכשיר סלולרי מרשת למוצרי חשמל.
נתתי שמונה צ'קים,מאחר וסגרתי את החשבון לאחר כמה יים ונשאר חשבון אחד פניתי להחליף צ'קים.
מה שקרה שבמשך חודש ימים לא ניתן היה להקבל מענה,זרקו אותי ממקום למקום,דחו אותי והבטיחו לי שמטפלים,נציגה אחת התעצבנה וניתקה לי בפרצוף,אחרת אמרה שאין לה תשובה מהנהלת חשבונות,לי לא ענו לטלפונים בהנהלת חשבונות,לבסוף חזרו אליי מנהל שרות לקוחות אחרי שהגשתי להם תלונות הציבור,הוא אמר לי שעליי לפנות לחברת ern, הם אמרו לי שאין דבר כזה ושאחזור לחברה בה קניתי,אותו מנהל התחייב ביום חמישי בבוקר לטפל ולחזור ולא חזר,ביום שני חמישה ימים אחרי קיבל ממני מייל שדורש טיפול כי הצ'ק הראשון אמור לרדת ביום שלישי,הוא חזר אליי בערב ביום שני ושוב שלח אותי לern רק שהפעם ביקשתי ועידה עם ern ואכן ככה היה והם אמרו לו שחובתו לטפל!!
תשובתו היתה אליי:
1)טוב אני יכול רק להתנצל הצ'ק יחזור מחר ויוצג לבק
2)אם את רוצה את הצקים תשלמי 30 ש"ח על כל צק כי הם במשמורת בבנק
3)תוכלי להחליף בכרטיס אשראי או מזומן בלבד
אני מבקשת לדעת האם יש כאן מקום לתביעה על כל עוגמת הנפש?האם אפשר לחייב אותי לשלם 30 ש"ח על כל צק?האם זאת הבעיה שלי שהם משתמשים בשרות שמירה ולא שומרים "בכיס"?כל השיחות השמות והתיעודים הכל מוקלט ומסודר.
המון תודה על הסיוע
שלום,
1. באם נגרמה לך עוגמת נפש, אזי יש לך עילה לתביעה בגין עוגמת נפש. לידיעתך, בתי המשפט אינם אוהבים תביעות בגין עוגמת נפש.
2. זו לא בעיה שלך ולכן אינך צריכה לשלם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר