שלום, אני מנוי של סלקום כשבע שנים, ביום 29/6 ניגשתי לסניף החברה בכפר סבא, שוחחתי עם נציגה בשם קייט, היא פרטה בכתב על דף נייר שהיה מולי את פרטי העיסקה שהוצעה לי, (בדיעבד בפסיכולוגיה זה משדר אמיתות הגינות וכנות) ו כעובדה כשביקשתי ממנה את הנייר היא סרבה לתת לי ואמרה תכתוב לעצמך!!! ואז היא הציעה לי לקנות אוזניות, אמרתי לה שאין לי שום צורך בזה ואין לי מה לעשות עם זה!!! ואז אמרה לי שכשקנית את הסמרטפון S3 קיבלת מאיתנו עזרה והדרכה, ואז שאלתי אותה במפורש כמה זה עולה?והיא ענתה 300 ש"ח, וגם בפירוט בכתב היא כתבה 22 ש"ח בלי לציין שזה למשך 36 חודשים!!!ואז יותר מאוחר כשניכנסתי לאתר לראות מצב החשבון, פתאום התחוור לי שזה עולה כשמונה מאות ש"ח!!!ובתקופה הזאת אני דבוק וממולכד לסלקום ואם אני רוצה לעזוב אני נדרש לשלם במזומן את כל הסכום,כשמונה מאות ש"ח !!!דבר זה לדעתי ןמבחינה חוקית פסול ובניגוד לחוק !!! אגב האוזניות האלה עולות בחנות לאלקטרוניקה כמאתיים ש"ח,!!! אז ביום 3/8 ניגשתי לסניף סלקום בכפ"ס ושוחחתי עם דניאל ראש צוות ופרטתי את התלונה שלי וביקשתי לקחת את הוזניות באריזה המקורית כפי שקיבלתי, ולזכות אותי על שני תשלומים של 22 ש"ח והיא סרבה בתוקף!!! בבקשה מכם, וכאן אני פונה ומבקש לתת לי עזרה, הדרכה בפרוט עד כמה שזה אפשר, אני בלית בררירה ממשיך לשלם להם ורוצה מאודי לעזוב את סלקום לאלתר ולעבור לחברה אחרת, בתודה מראש, דניאל פורן,
שלום דניאל,
זהו לא המקום לקבלת ייעוץ משפטי. במידה ויש לך שאלה רלוונטית ונקודתית אשמח לענות עליה.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ משפטי כולל אתה מוזמן לפנות למשרדי ולקבוע פגישה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר