היי,
ביום שישי ערב תשעה באב שעבר 12.8.16 הזמנתי לי ולאשתי דיל לאמסטרדם באינטרנט בחברת ווילי willy לתאריכים 18.8.2016 - 21.8.2016
לאחר ביצוע ההזמנה שלחו אליי מייל מהחברה שכרטיסי הטיסה אושרו אך טרם אושר המלון,ביום שני(היום) התקשרתי לחברה בכדי לברר על סטאטוס המלון,נאמר לי שאין אישור מהמלון שהוזמן,אבל "הציעו" לי שיבדקו מלון אחר,ובשיטה הזו משכו אותי מהאף לתומי הסכמתי לחלופה הדבילית ולאחר חצי שעה נשלחו אליי במייל 2 קישורים לדילים הכוללים מלון "שווה ערך" לזה שהוזמן,ואמרו שכשיהיה אישור מהספק18:00) יאשרו הזמנה,ב17:00 החלטתי שדיי לסבל ואשלח מייל לבטל,
ואז נאמר לי שאם אבטל אשלם 100% דמי ביטול סך של 6,500₪ (כשהדיל הקודם עמד על סך של 5,450₪) "בגלל שביטלתי ליפני 7 ימי עסקים"
מההההה/??? איך אני יכול לבטל אחרת??????????? נדהמתי והתחננתי על נפשי שיבטלו אבל המוקדן רק הוציא דברים מהקשרם ולקח דברים פרסונלית ובעצם אמר לי במילים אחרות - קח את מה שאני מציע,או שלם 100% ולא נתן לי תשובה מדוע איני זכאי לביטול???
האם לא מוגדר בחוק 14 ימי עסקים שאינם כוללים ימי מנוחה???
יצא שעוד לא עבר יום אחד,אני ואשתי הוכרחנו לקחת את הדיל,האם אני יכול לתבוע??????
בבקשה תשובה.
שלום,
באם החברה פגעה בזכויותיך המשפטיות, קמה לך הזכות לתבוע.
בהתאם למקרה שאתה מתאר, על פניו נדמה שזכויותיך המשפטיות נפגעו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר