שלום,
אני ואישתי סגרנו לעשות חתונה עם הבעלים אולמי ביאנקה בבאר שבע לתאריך ה23.8.16. באוגוסט 2015 שילמנו מקדמה על סך 1000 ש"ח וקיבלנו קבלה.
בתאריך 12.4.16 קרסה התקרה באולם בעקבות גשם והוצא צו סגירה לאולם, ממה שהבנתי המקום פעל ללא רישיון במשך כחודשיים.
לאחר שהבנו את גודל הנזק התקשרנו לבעל האולם להגיד לו שאנחנו מבטלים את האירוע, הוא מצידו טען בהתחלה שמדובר בנזק קטן (הוצא צו הריסה לאולם וכיום אין אולם) לאחר מכן ניסה לשכנע אותנו להעביר את האירוע לאולם אחר ברשותו אחר לא הסכמנו. ב19.5 לאחר כמה ניסיונות סוף סוף נפגשנו איתו והוא הוציא ביטול להזמנה, כאשר ביקשתי החזר כספי הוא אמר שאין לו ושנדבר איתו שבוע הבא. הוא לקח את החשבונית שהוא הוציא לי אך צילמתי אותה בסלולרי לפני שהוא לקח. בכל מקרה בשבוע שלאחר מכן ובחודשים לאחר מכן עד עכשיו הוא לא מוכן להחזיר לנו את הכסף ובפעם האחרונה הוא אף איים שהוא יכול לתבוע אותנו.
את החתונה אגב עשינו באולמי נרניה בבאר שבע בתאריך אחר 16.8.18.
מה אפשר לעשות במקרה כזה והאם יש לנו פה קייס?
שלום,
קודם כל מזל טוב.
שנית, בוודאי שיש לכם עילה משפטית כנגד אולם האירועים ולבעלי אולם האירועים אין עילה משפטית כנגדכם, כך שאתם יכולים להיות רגועים בעניין זה.
אני מציע לתבוע את האולם ולא רק על ה 1,000 ש"ח. יש מספר עילות לתביעה בעניינכם לרבות פיצויים בגין הפרת הסכם, רשלנות, נזקים ועוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר