שלום,
שמי עמית וב-16 באוקטובר אהיה בת 18.
לפני שבועיים וקצת (21/08/16) קיבלתי הצעה ע״י משווקת חברת אלכוהול מפורסמת להשתתף בתחרות עיצוב איור לחברה שבה היא עובדת.
הסכמתי להצעה מתוך ידיעה שלא נאסרה ההשתתפות בתחרות למי שמתחת לגיל 18 למרות שהובטח פרס של בקבוק קוניאק והכרה עולמית של אותה חברת אלכוהול.
הכנתי עיצוב ייחודי משלי ושלחתי להם אותו במייל יחד עם הערה שאהיה בעוד חודשיים בת 18 (משמע אני קטינה), המייל התקבל ונכנסתי לתחרות.
לאחר כמה זמן קיבלתי מחברת הקוניאק מייל שמעוניינים לדעת מה כתובת ביתי במטרה לשלוח לי הזמנה להשקת הקוניאק החדש ולקחת חלק באירוע שבו מכריזים על הזוכה. שלחתי להם ללא חשש.
לאחר כמה ימים עידכנו אותי שלא אוכל לבוא להשקה היות ואיני בת 18 אך כי אני עדיין בתחרות ויכולה לזכות בבקבוק הקוניאק.
היום קיבלתי הודעות רבות למייל מחברת הקוניאק שבהן רוצים שאגיע להשקה (למרות שאסרו עליי בהתחלה) ואף שיחת טלפן מהמשווקת הארצית של חברת הקוניאק שרצתה לעדכן אותי שמפרסמים את העיצוב שלי בהשקה ושאלה אם אכן קיבלתי הזמנה ואם אני מתכוונת לבוא.
הגעתי הערב להשקה אך בדרך שוב קיבלתי הודעת אס אם אס שהוציאו אותי מהתחרות היות ואיני בת 18 למרות שהודיעו לי בעבר שאני עדיין יכולה לזכות למרות שהם יודעים שאינני בת 18.
כשהגעתי להשקה נמסר לי מהמשווקת הארצית שזכיתי ושאנשי החברה מסרו כי אהבו את העיצוב שלי אך אין דבר שיוכלו לעשות בנידון.
בסופו של דבר לאחר שהובטחה לי השתתפות בתחרות שאינה אוסרת על השתתפות מתחת לגיל 18 והזדמנות לזכות בבקבוק אלכוהול, בסוף רק נזכרו לסתור את עצמם ולנפץ את ציפיותיי.
יש מה לעשות בנידון?
שלום,
בתור היותך קטינה, אסור לחברה לספק לך אלכוהול.
אני מציע שתדברי איתם ותגידי להם להמתין עם הפרס עוד חודש (שישמרו לך על הפרס) עד אשר תיהיי בת 18 או לחילופין שיעבירו את הפרס להוריך או אדם בגיר אחר מבני משפחתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר