ברצוני לדעת אם רכשתי מנוי אצל חברת כבלים כלשהי וביטלתי את העסקה לאחר 2 ימי עסקים כמפורט בהסכם שהעסקה תבוטל יש איזה חוק שהחברה חייבת לקחת את המוצרים שסיפקה אם העסקה בוטלה בפרק זמן של 3 ימים כי כרגע אני נמצא במצב שאני משלם על 2 ממירים סכום מלא משום שהחברה טוענת שברגע שהשתמשתי פעם אחת בממירים הם נחשבים כממירים ללא אחריות והם אינם יכולים לקחת אותם ולכן אני משלם בעבור הממירים מחיר מלא למרות שלא אהבתי את החברה ורק רציתי להתנסות ולראות אם זה מתאים לי מה עלי לעשות ?
שלום,
לא - אין חוק שכזה.
למה אינך מחזיק את הממירים לחברה וסוגר את הענין ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
משום שהחברה לא רוצה לקחת את הממירים בגלל שהם נפתחו וחוברו לחשמל ולכן אנו צריכים לשלם עבורם מחיר מלא
האם זה חוקי מה שהם עושים ?
שלום,
הרי כל מי שמסיים להיות לקוח של חברת תקשורת מחזיר לחברה את המכשירים (ממירים, נתבים, מודמים ועוד), אז מוזר שהחברה לא לוקחת את המכשירים, כאשר אני מניח שעניין זה מוסדר בהסכם.
אני מציע לפנות אל החברה באמצעות מכתב התראה לפני תביעה (עדיף מעו"ד) ולהסדיר את הדברים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר