קבעתי ניתוח פלסטי דרך רשת פרופורציה, כשעה לפני שעת ההגעה שלי לבית החולים, חייגו אליי ועדכנו אותי כי חלה הידרדרות במצבה הרפואי של אימו של הרופא המנתח וכי הוא נאלץ לבטל את כלל הניתוחים באותו יום.
ההסכם עם רשת פרופורציה נסגר כיוון שהיה להם תאריך פנוי בשבוע שבין 11-15.9.16 ונאמר להם בעל פה כי לא אוכל לקחת חופש מהעבודה בתאריכים אחרים ולכן לא אוכל לבצע את הניתוח אם לא יהיה תאריך פנוי בשבוע זה, ואכן רשת פרופורציה הצליחה למצוא תאריך פנוי לניתוח בשבוע הרצוי ולכן נסגרה העסקה.
כפי שציינתי בבוקר של הניתוח, נמסר לי כי הרופא ביטל את הניתוח ואת כלל הניתוחים העתידים להתקיים באותו שבוע ולכן לא אוכל לקיים כלל את הניתוח.
חשוב לציין כי מקרה זה טרי ועוד לא קיבלתי את ההחזר הכספי אך נאמר לי כי ההחזר הכספי על הניתוח יוחזר במלואו...
השאלה שלי היא מה לגביי כל אותן ההוצאות מסביב תרופות, דמי פגישת ייעוץ וחזיה מיוחדת שנרכשה לניתוח שסכומם כ700 ש"ח.
האם גם על הוצאות אלה אני רשאית לדרוש החזר כספי?
שלום,
בגדול כן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני מציע שקודם כל תבדקי שאת אכן מקבלת את ההחזר הכספי שהובטח לך ודי לחכימא ברמיזא.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר