שלום,
ב-21/09/2015 קניתי מחשב נייד של לנובו עם אחריות של שנה.לקראת סוף מאי נתקלתי בבעיה במחשב כאשר המחשב מחובר לכבל ההטענה , המחשב נטען ל-2 שניות ומפסיק להיטען.יצרתי קשר עם מעבדת cpm ואספו את המחשב.לאחר מס' פעמים שניסיתי להשיג את המעבדה(אי אפשר לדבר ישירות עם המעבדה אלא רק עם נציג שירות שמעביר את הבקשה למעבדה וטוען שיחזרו אליי) , קיבלתי תשובה שיש קורוזיה במחשב שנגרמה ממים ולכן אין אחריות ,ועלות התיקון הוא 3100 (כאשר המחשב עולה באיזור ה-4000).לא הסכמתי לתיקון וביקשתי שיחזירו את המחשב.לאחר שבועיים כאשר אני מתקשר אליהם והם מבטיחים שיחזרו אליי ולא חוזרים , קיבלתי את המחשב בחזרה(כשהוא לא נדלק בכלל).
שלחתי את המחשב למעבדה אחרת ,וכשקיבלתי תשובה מהם , שאלתי אם ראו סימני קורוזיה.הם טענו שלא , והמחשב נשלח למעבדה אחרת באמצעותם על מנת לבצע בדיקה יותר יסודית בעניין.קיבלתי תשובה ביום חמישי שלא נמצאו סימני קורוזיה אלא מעגלים שרופים(עלות תיקון באיזור ה-500).כעת אני מחכה לתיקון המחשב ולדו"ח מהמעבדה בעניין הקורוזיה והתקלה.
האם ניתן לתבוע את cpm על ניסיון להתחמק מאחריות בטענה שיש קורוזיה כאשר יש לי דו"ח של מעבדה אחרת שטוען שלא נמצא קורוזיה(וכמובן לאחר שהמחשב יתוקן ויחזור לעבוד כרגיל)
שלום,
בוודאי.
בהתאם לדברים שאתה מתאר בהחלט יש לך עילה לתביעה כמו גם ראיות להוכחת טענותיך.
כמו כן בהתאם לחוק הגנת הצרכן אתה רשאי לקבל פיצוי של עד 10,000 ש"ח נוספים ללא הוכחת נזק בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר