היי,
בחודש מרץ האחרון הזמנתי כיסאות בר דרך האתר chinabuy, צפי ההגעה לפי האתר היה עד 58 ימי עסקים, ולאחר שהזמנתי את ה-58 ימי עסקים הכיסאות עדיין לא הגיעו ולכן פניתי לשירות הלקוחות שלהם דרך הטלפון,
נציג שירות ענה מיד אבל אמר שנציג אחר יחזור אלי עד 24 שעות - מה שלא קרה! אז פניתי אליהם בפייסבוק ושם הם אמרו לי שיש בעיה עם המשלוח וזה ישלח אלי בסוף יוני, ובתמורה הם הציעו לי שובר של 40$ פיצוי והסכמתי לזה,
ושוב חכתי עד סוף יוני והמוצר כמובן עדיין לא הגיע אז דיברתי איתם שוב והם אמרו שזה אוטוטו מגיע וככה המתנתי עד סוף חודש יולי! אבל המצחיק הוא שפה זה לא נגמר
המוצר הגיע ממש בצורה ביזיונית כל הברגים היו חלודה והעצים היו עם עובש (יש תמונות) אז פניתי אליהם שוב והם הופתעו שככה זה הגיע ומה שהם הציעו לי זה להחליף את כל הברגים והעצים שהגיעו חלודה, לא הייתה לי ברירה אז הסכמתי
ועד היום (חודש אוקטובר) החלקי חילוף עדיין לא הגיעו ואחרי שכל כמה שבועות אני שולח להם הודעה והם אומרים לי שמנהל לוגיסטיקה יצור איתי קשר ושום דבר!! ממש ככה הם פשוט משקרים על הלקוחות שלהם ולא שמים עליהם פס!!!
והכי מצחיק הוא שהשתמשתי בקופון של ה-40$ עבור תיק וכבל לסאבוופר ולאחר כמה ימים מההזמנה קיבלתי הודעה ששני המוצרים לא עברו את הבקרת איכות שהם עושים! כאילו יותר מכעיס מזה לא יכול להיות!!!
לכיסאות שהזמנתי לא עשו בקרת איכות אבל מעניין לתיק ולכבל סאבוופר (שמגיע סגור הרמטית שאין לי מושג איך הם בכלל עושים לו בקרת איכות) הם כן עושים בקרת איכות ועוד מתגאים בזה!!!
אני כותב את זה וכולי כועס וכבר ממש נמאס לי מהשירות הזה באמת שלא נתקלתי בשירות כזה עלוב סליחה על הביטוי..
שורה תחתונה האם יש עילה לתביעה? יש לי תיעוד של השיחה איתם בפייסבוק זה מה שיש לי (וכמובן התמונות של הכיסאות במידה ויש צורך לזה)
תודה רבה והמשך יום נעים!
שלום,
כן. בהחלט יש לך עילה לתביעה במקרה אותו אתה מתאר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר