19.10.16 - נציגה .א' פנתה אלי מקניה זהב, ואמרה לי שאני חברת מועדון, שנה קיבלתי מוצרים בהנחה ועכשיו עלי לשלם בשנה שניה למשך 10 חודשים 308 ש"ח לחודש ואני אקבל חוברת לבחירת מוצרים, מצעים וכו' אמרתי לה שאני לא חברה ולא קיבלתי דבר וחצי דבר ואז אמרה לי שייש בידם את הכרטיס אשראי שלי ובמידה ולא אשלם הם ימשיכו לגבות ממני גם מעבר ל-10 חודשים, וכדאי שאני אתן לה את מספר האשראי לוודא שאכן זו אני. בתמימותי /טיפשותי נתתי לה את מס כרטיס האשראי . ואז.. היא העבירה אותי לנציגה .ב' שולי המנהלת וזו ניהלה איתי שיחה שבה היא מבהירה לי מחדש על העיסקה שאני עושה ותודה על הסכמתי. משיחות עם קרובי הבנתי שאני בעצם נעקצתי...פניתי לקניה זהב, לשולי נציגה ב' וביקשתי לבטל את העיסקה והיא אמרה לי ש"העסקה בוצעה ואי אפשר לבטל ושההסכמה שלי מוקלטת" שאלתי אותה האם יש הקלטה שלי מלפני שנה מבצעת את העיסקה? אמרה לי " אני לא יודעת מה היה לפני שנה אני יודעת שעשית עסקה ב_19.10.16 ואני מציעה לך לא להסתבך עם החוק".
אשמח להתיחסותכם
בברכה
נילי בנבניסטי בירן
שלום,
כפי שאת כבר מבינה. נעקצת. המלצתי לך לגשת לעו"ד לשם המשך טיפול משפטי בעניינך וכמובן הגשת תלונה במשטרת ישראל על הונאה.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר