שלום, בקיץ השנה חניתי על מעבר חציה ליד הכניסה לחוף הים. על הרכב היה לי תו חניה של "איחוד הצלה" רכב חירום בשוגג (זה אכן הרכב שלי והתו שלי, אך בטעות לא הוסר). כשחזרתי לרכב בדיוק היה הפקח שצעק עלי לעיני 3 ילדי הקטנים והמוני אנשים שעוברים...שאני משתמשת בתו שלא לצורך ומרמה. כמובן שגם קיבלתי דוח. יש לי הסבר שזה היה בשוגג מאחר ובעלי בדיוק עשה תאונה עם האופנוע במילוי תפקידו כחובש ולכן בשבוע זה נסע עם הרכב יום יום להציל אנשים ואני שרק יצאתי לים לא שמתי לב. האם יש מקום לתביעה לשון הרע כנגד העיריה , ומה הסכום שאותו עלי לבקש? תודה רבה!
שלום,
חוק איסור לשון הרע הינו חוק מורכב.
כדי לענות על השאלה עליי להכיר בפירוט את סיפור המקרה ולעיין בראיות שיש בידך להוכחת טענותיך. רק אז אוכל לקבוע האם יש פה לשון הרע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
