שלום
תיאור המקרה:
הגעתי לספא בשעה 20:30, (המקום פתוח עד השעה 23:00( ע"מ לבלות שם במשך שעתיים וחצי.
הנסיעה לשם כרוכה בנסיעה ארוכה הלוך וחזור, והן מבחינת עלויות של דלק.
כשהגעתי נאמר לי ע"י פקידת הקבלה - "היום אנחנו סוגרים ב 22:00". לשאלתי איך זה יכול להיות? היא ענתה שההנהלה החליטה על כך הערב עקב מיעוט המבקרים באותו ערב.
ציינתי בפניה שזה לא תקין, אנשים מגיעים מרחוק על סמך ידיעה שזה פתוח כרגיל, ומבלי שיידעו שפתאום החליטו לסגור הערב מוקדם יותר.
כמובן שלא הייתי טורח לשרוף ערב שלם בנסיעה ארוכה הלוך וחוזר, וכן להוציא סכום לא מבוטל על דלק, בכדי להגיע לשעה וחצי.
בשעה 22:00 הייתי כבר מחוץ למתחם, וביציאה ראיתי את האחראי, ושאלתי אותו אם הוא מודע לכך שאמרו לאנשים שסוגרים שעה מוקדם יותר בניגוד לפרסומים וכו', הוא התחכם (הוא כבר קיבל עדכון מפקידת הקבלה הבין שיש בעיה)וענה תשובה מקוממת וחצופה, שאמנם פקידת הקבלה אמרה שסוגרים שעה מוקדם יותר, אך למעשה לא הוציאו אף אחד בכוח.
כמובן שהתשובה המקוממת והמתחכמת הזו הרגיזה, וכשתיעדתי את זה, הוא ניגש לעברי באגרסיביות תוך איום לשבור לי את הסלולרי.
ברצוני לשאול:
1. האם זה חוקי להחליט על שינוי שעות הפעילות באותו ערב כשאנשים מגיעים?
2. מה ניתן לעשות מבחינת תלונה, פיצוי וכדו'?
תודה
שלום,
עניתי על שאלתך זו במקום אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר