חגגנו בשבוע שעבר את החתונה שלנו, החתונה מהצד שלי ומצד הכלה הלך חלק (בדיעבד) אך לאחר החתןנה ששילמנו לגן ורדים את כל התשלום במזומן גילינו מאנשים שגן ורדים לא עמד בחוזה שחתמנו עליו, לפני החופה מנהל האירוע ניגש לאישתי ושאל אותה אם זה בסדר שהם ישימו את אחת המנות הראשונות בשולחן ולא כהגשה (בזמן הכי לחוץ לזוג , אני לא מבין לאיזה תשובה צלולה היא ציפה) , אישתי אמרה לו בסדר אך דרשה שהמנה הראשונה השנייה גם כן תוגש על ידי מלצר למי שידרוש, מסתבר שהמלצרים הגישו צלחת משותפת של מספר חתיכות דג בראש השולחן ואת המנה השנייה לא הגישו כלל לחצי מהשולחנות שהיו (אירוע של 300 איש) , קיבלנו פידבקים שליליים שלא היה מספיק אוכל ושאנשים נשארו רעבים , גן ורדים גרם לנו לעוגמת נפש גדולה אל מול האורחים שהגיעו מכל קצוות הארץ (וחלק מחוץ לארץ) נתנו לנו מתנה יפה ולא קיבלו בתמורה אוכל שגן ורדים היה מחוייב להוציא, יש לנו עדים רבים שמוכנים להעיד שלא הוגש ולא הוצע להם האופציה השנייה של המנה הראשונה ששילמנו עבורה.
שלום,
קראתי את הדברים. כיצד אני יכול לסייע ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלמתי על מנות שלא הוגשו ולא הוצעו לאורחים, והגן מתנער מאחריות , מאות אורחים לא קיבלו מנה ראשונה
שלום אופיר,
אנא צור איתי קשר טלפוני בעניין זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר