שלום רב
כרטיס האשראי שלי חוייב בסכום של מאה שקלים ללא אישורי וללא ידיעתי, ע״י חברת הפניקס לאחר שרציתי לקבל מהם הצעה לפוליסת בריאות. הנציג אמר כי יברר זאת ויחזור אלי בנוגע לפרטי הפוליסה והבטיח כי האשראי לא יחוייב לפני הסכמתי לתנאי הפוליסה. לאחר מספר ימים קיבלתי מייל מהחברה ברכות על הצטרפותי לחברה מיד התקשרתי לחברה ודיברתי עם נציגה שטענה שזהו רק מייל וכי לא קיימת פוליסה ואמרתי לה כי אם יש כזאת שתבטל אותה מידיית היא אמרה שאין והכל בסדר ושוב דיבר איתי הסוכן ביטוח והבטיח שלא יחייבו ללא אישורי. לאחר מספר חוייב כרטיס האשראי בסכום של מאה שח ע״י הפניקס התקשרתי מיד חברה והנציגה אמרה כי הוקמה עבורי פוליסה ואני צריכה לדאוג לבטל אותה בעצמי. התקשרתי לסוכן ישירות לאחר כמה שיחות והוא הודה בטעותו ואמר כי יבטלו לי את הפוליסה מיידית וכי יזכו אותי ונתבקשתי לשלוח על כך מייל. מנהל חזר אחי על מנת לעשות בירור והבין הסיפור והבטיח כי יזכו אותי. הפוליסה בוטלה וקיבלתי על כך מייל אך הזיכוי לא התקבל.
ולא ניתן להשיג את החברה כבר מספר פעמים.
האם יש אפשרות לתבוע אותם על כך?ואם כן אני מבקשת שעורך דין יצור איתי קשר בהקדם.
שלום,
המעשה המתואר הוא לא חוקי ובהחלט יש מקום לתביעה כנגד החברה לרבות פיצויים ללא הוכחת נזק בסכום של עד 10,000 ש"ח.
את/אתה מוזמנים ליצור איתי קשר לצורך ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר