ביקשתי להוסיף מערכת גז לרכבי ואחרי התקנה המוסך העביר את הרכב למוסך אחר לבדיקת דיאגנוזה( לפי דבריו) . הענין הוא שהמוסך השני החליט שצריך לשפץ את המנוע ברכבי ללא ידיעתי וללא התייעצות עימי ביצע את השיפוץ בצורה מרושלת כך שכבר באותו השבוע שקיבלתי את הרכב התקשרתי לומר לו שהרכב מתחמם( מה שלא היה קורה לפני) והבאתי לו את הרכב 3 פעמיים אך בעל המוסך התעקש שזה לא בעיה של מה שטיפל ורק אם אשלם לו שוב על תיקון הוא יתקן את מה שצריך ( הוא גבה על שיפוץ מנוע יותר מ6000 ₪ ויש קבלה שהוציא על שם המוסך הראשון) אחרי ניסיונות ארוכים וטירטור אצל המון מוסכים שאמרו לי שצריך להחליף את הראש מנוע כי מי שעשה את השיפוץ עשה זאת לא טוב. התקשרתי לבעל המוסך אך הוא לא לוקח אחריות ועוד חשוב לי לציין שהמוסך שביצע לי את ההסבה לגז פשט רגל ( המוסך השני טוען שהוציא קבלות מבלי שהמוסך שפשט רגל שילם לו) . האם אפשר לתבוע את המוסך על זה שנגע ברכב ללא ידיעתי ולא לקח אחריות? והאם זה רלוונטי כי זה שהעביר אליו את הרכב לבדיקה פשט את הרגל. תודה!
שלום,
בוודאי שיש לך עילה לתביעה כנגד המוסך. ממתי מוסך מתקן רכב ללא ידיעת בעלי הרכב ובטח כאשר עושה זאת ברשלנות.
אני מציע לך תחילה להגיש תלונה במשטרה כנגד המוסכים, לאחר התלונה במשטרה להגיש תלונה נוספת כנגד המוסכים באיגוד המוסכים.
לאחר הגשת תלונות להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
באם אתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אנא פנה למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר