שמי אורטל אבוחצירה מזה כשנה וחצי התחברתי לחברת בזק עם חבילת ספק ותשתית של בזק בינלאומי כל פעם היו לי אין ספור ניתוקים ובעיות בהתחברות שלחו לי בלי סוף טכנאים כל זה אני נשארת ומחכה בבית שיחות למוקד של שעתיים ואף יותר, לפני כמעט חצי שנה ביקשתי שיעדכנו לי חבילה יותר זולה אך תהליך המעבר נשמע לי מסובך בעבור כמה שקלים וביקשתי להישאר בבזק בינלאומי לאחר חודש וחצי שוב פניתי לבזק שוב תקלות שחזרו ונציג התעקש שיש לו חבילה ממש זולה לתת לי כלקוחה חדשה בבזק בינלאומי לאחר שהעברתי לו את כל פרטיי אמרתי לו שאני לקוחה ותיקה והוא אמר שאני לא שייכת לבזק בינלאומי ביקשתי שבינתיים לא יעשו כלום עד שאני אדע מה קורה בינתיים הם השתמשו בפרטים שלי והפעילו לי את המנוי ללא רשות פניתי בכמות מטורפת לפניות ציבור הן של בזק והן של בזק בינלאומי בזק הודתה בטעות שלה שבמשך שנה וחצי אני נמצאת בספק אחר ומשלמת על ספק אחר וזיכתה אותי בהפרש אך עדיין לא ניתקו אותי מבזק בינלאומי שעכשיו טוענים שיש לי חוב אצלם למרות שביקשתי מספר פעמים להתנתק אך ללא הועיל ואין מה לעשות אני מתחננת לעזרה יש הקלטות של שנה וחצי התעללות ועוגמת נפש מטורפת אני עוברת מנציג לנציג מנציגת פניות ציבור כזו ואחרת כולם פשוט מסרבים להכיר בטעות שלהם וכמובן שאני הלקוחה הקטנה היא גם אמרה לי שהחוב יתפח ויגיע לגורמים אחרים בבקשה תעזרו לי !!!
נשלח מה-iPhone שלי
שלום,
בהתאם לדברים שאת מתארת נעשה פה פלונטר רציני.
אני ממליץ לך לפנות לעו"ד לצורך טיפול משפטי בעניינך מול החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר