אהלן,
לפני כחודש רכשתי ספת סלון עור (2+3) בסכום משמעותי, בנוסף לשנה אחריות.
זמן קצר לאחר קבלת הספה החלו להופיע בעיות בחלק אחד של הספה (3), לדוגמה, תפר שנפרם בספה (ללא חבלה, יש לציין), ומנגון הרמת משענת הרגליים החל לקרטע בחלקים מהספה.
בעוד החלק השני (2) עובד מעולה וללא תקלות, דבר המראה לי שכנראה החלק הפגום (3) סוג ז'.
פניתי לחברה שממנה רכשתי את המוצר, וכל העסק זוחל, פשוט מריחה אחת גדולה, שירות לקוחות לוקה בחסר (בלשון המעטה) ולקח להם שבועיים רק להתקשר לקבוע ביקור ל“בדיקה“ מסתבר.
הייתי מעוניין לדעת מה הזכויות שלי כצרכן, אמנם יש אחריות לשנה, והם הציעו לבצע תיקונים במוצר, אך הצטברות התקלות מראה לי שהמוצר סוג ג', אני לא מעוניין לבצע תיקונים, מחשש שלאחר שנת האחריות, לא יהיה לי איך לתקן את כל הבעיות שיצוצו (ונראה שאכן הן יצוצו), אני מעוניין להחליף את החלק הפגום (3) ולא מעוניין לבצע בו תיקונים, הרי ברור שהחלק(3) פגום לגמרי, ותקלות יצוצו עוד בעתיד.
יש לציין, שהבדיקה החוזרת תעשה רק בעוד מספר ימים, ובעקבות שירות הלקוחות הבזוי שלהם אני לא מצפה שהם יענו בחיוב לבקשתי להחלפת החלק הפגום (3).
אשמח לקבל ייעוץ והכוונה בקשר לזכויותי כצרכן והאופציות העומדות לרשותי.
תודה והמשך יום טוב.
שלום,
הזכויות העומדות בפניך מצויות בחוק הגנת הצרכן ותקנות הגנת הצרכן (אחריות ושירות לאחר מכירה).
או במילים אחרות, במידה ויש לך אחריות, עליך לתת לחברה את האפשרות לתקן את הדרוש. במידה ולא יתקנו תוך זמן סביר, תיווצר לך עילת תביעה ותוכל לתבוע את החברה בעניין זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר