שלום. לפני כמה זמן שמתי לב שהתחילה לי עלייה בחשבון המים(בפועל מסתבר שזה כבר יותר זמן משחשבתי),פניתי פעם ראשונה לעירייה דרך הטלפון(מגיעים למוקד חיצוני) ושם אמרו לי לחכות-שאולי זה בגלל הקיץ וכו..
הקשבתי להם.
לפני חודש קבלתי חשבון חדש ,ששם היתה הקפיצה הגדולה בחשבון-פי 4 .פניתי ישירות לעירייה (קודם דרך הטלפון) והפקידה שם רוצה שאצהיר ש"היתה לי נזילה" ושאני מבקש הנחה בחשבון המים כי אני מובטל וכו'..
אני מסרב לעשות זאת!
לא היתה לי שום נזילה. זה נכון שהיה אצלי אינסטלטור-אבל כדי להתקין דוד שמש.הוא עצמו בדק ואמר שאין נזילה .בקשתי מהפקידה לשלוח אינסטלטור או מישהו מטעם העירייה לבדוק אם יש אצלם נזילה או לבדוק את השעון מים.אבל היא מסרבת. מה שכן היא אומרת שהשעון שלי ישן והיא שלחה "קריאה" שיחליפו אותו-אבל מתי ואם יבואו(ואם זה בכלל יעזור)-היא לא יודעת.
בינתיים, החשבון שלי ממשיך לגדול. מה לעשות??
שלום,
אני מציע לך לפנות לגורמים הרלוונטים לצורך יישור ההדורים ומציאת פתרון.
אתה כמובן יכול לפנות אליהם בעצמך או באמצעות עו"ד.
באם העניין לא יפתר במו"מ, תוכל להגיש תביעה בעניין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
דרך אגב,כמה עולה לפנות לעו"ד בעניין הזה?יש לך ניסיון עם בעיות מול מחלקת מים בעירייה כאלו?איזה תביעה אפשר להגיש במצב כזה?
אני לא יכול קודם לנסות לשלוח להם מכתב במיל?מעין הצהרה /התראה שאין לי נזילה והחשבון מים תופח ואני מבקש שיבואו לבדוק למה?
אבל איך קוראים למכתב כזה-הצהרה/בקשה /התראה -איך לנסח את הכותרת?
שלום,
כל עו"ד לוקח שכר טרחה אחר בהתאם לרצונו ./ ניסיונו וכד'.
אתה רשאי לעשות כל מה שברצונך, לרבות הוצאת מכתב התראה לפני תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר