שלום
קניתי רכב משלמה סיקסט 28.11.16 הנציג מכירות הציג לי את הרכב שאלתי אותו מהם הבעיות ברכב אומר לי שהיה נזילת מים מה רדיאטור שאלתי אותו עם יש עוד בעיות באוטו ו כמובן שהוא אמר שלא אני האמנתי לו ושילמתי למקדמה מראשון (כדי שהוא ישמור לי אליו) הגעתי עם אישתי לקנות את הרכב ולא יצא לי לבדוק אותו כי באתי עם שני התינוקות שלנו בקיצור לקחנו את האוטו וכבר באותו רגע הרגשנו בעיות באוטו (ברדסים ריח של שמן שרוף רעידות בהגה) מקוון שהשנה הייתה מאוחר 8 בערב והם סגור את הסניף אמרתי לאישתי שתסע לשם מחר ותבקש להחליף את האוטו לפני שהם יעשו עברת בעלות כי זה לא מה שהובטח לי הנציג אמר לי שהוא לא יכול לעשות כלום ו שאני צריך לפנות לשירות לקוחות ראיתי שאין מה לעשות ויין עם מי לדבר לקחתי את האוטו לבדיקה ושם התבררו לי תקלות נוספות נקישות במנוע נזילות שמן במנוע ובגיר האוטו עבר תאונה ( לי אמר מכות פח צבע שפשופים) מה אני עושה אין לי את האוטו הזה שבוע וכבר אני במוסכים השאלה שלי ככה
1. העם אני יכול לבטל את העסקה
2. או לפחות להחליף רכב
יש לי שני תינוקוא בנט 3 חודשים אני מפחד לתת לאישתי לנסוע על האוטו וגם היא לא מעוניינת
מחכה לתשובה ממך בבקשה תודה רבה
שלום,
יהיה עליך להגיש תביעה לבית המשפט בגין ביטול העסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר