שלום רב!
הונאה מה לעשות?
לפני מספר ימים התקשרו אלי מחברת קניה זהב והודיעו לי שאני חבר מועדון שלהם ואני צריך לשלם את המשך החברות במועדון למשך 10 חודשים בתשלום חודשי של 300 ₪ בקירוב לחודש.
הודעתי להם שלא זכור לי שאני חבר מועדון אצלם למשך שנתיים (שנה וחודשיים חינם ו-10 חודשים בתשלום).
ביקשתי מהם לשמוע את שיחת הטלפון המוקלטת שלהם שאני אישרתי להיות חבר מועדון מלפני שנה וחודשיים אך הודיעו לי שהם מחזיקים את ההקלטות רק למשך שנה.
לאחר מכן הודיעו לי שאני צריך לתת להם את האשראי שלי לאימות פרטים של המועדון ובתמימותי נתתי.
לאחר מכן טלפנה בחורה בשם שולי מ"מרכז הבקרה" להודיע לי שאני מקבל חבילה. הסברתי לה שאני לא מעוניין בחברות במועדון הזה ואני לא צריך אותה. אמרה שאין לי ברירה ואני חייב לשלם את ה-10 חודשים האלה ותשלח לי בדואר טופס ביטול חברות במועדון וכן שמיכת פליז סט מצעים ועלון של החברה. אך כמובן שזה לא הגיע בדואר וכן הסט מצעים שצויינו בחבילה.
האם מותר לי לבטל את חיוב האשראי הזה?
שלום,
עליך להגיש תלונה במשטרה כנגד החברה ולהשתמש בתלונה כדי לבטל את העסקה דרך חברת האשראי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר