שלום רב, הזמנתי אמבולנס ממד״א עבור בני שסבל ממצוקה נשימתית. השעה הייתה שעת לילה מאוחרת ללא פקקים, מרחק של 6 ק״מ מהבית חולים. האמבולנס הגיע לאחר 25 דקות והפינוי גם ארך זמן רב 17 דקות כי הנהג אמבולנס טעה בדרך וניסה להיכנס לתל השומר מכניסה לא נכונה. עד שהאמבולנס הגיע ניסיתי כמה פעמים להתקשר לבטל ולהגיד שאני מפנה בעצמי והם כל הזמן משכו אותי וטענו שכבר מגיעים. אם היו מיידעים אותי שהאמבולנס היה רחוק אין ספק שהייתי מפנה בעצמי ומגיעה תוך עשר דקות. כך שהם מנעו ממני לקבל החלטה מושכלת ונהגו בחוסר מקצועיות באי הכרת דרכי הגישה לבית החולים. הם לא מסכימים לבטל את דרישת התשלום לאחר שהתכתבתי איתם. חשוב לציין שאין עילה של רשלנות רפואית כי לא נגרם נזק. באיזה עילה אני יכולה לתבוע? אני צריכה קודם לשלם ואז לתבוע? לא חושבת שקיבלתי מהם שירות של מד״א , אולי של חברת מוניות עלובה
שלום,
באם את חושבת שהם התרשלו את יכולה להגיש תביעה בגין רשלנות בעניין זה הן לגבי זמן הגעה והן לגבי זמני טיפול.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר