פתחתי עסק ובזק כתגובה הציעו לי את האפשרות לפרסום ב144. ציינו בפניי שעל כל לקוח שיגיע אלי אצטרך לשלם, כעת אחרי שלושה חודשים טוענים שאני חייבת שם כ800 שקלים בתגובה לתגובתי הזועמת אמרו לי שאני משלמת על כל אדם שנחשף לפרטי העסק שלי ולזה אוסיף שחייגו אליי אנשים שאינם מהמרכז. כשביקשתי להתנתק אמרו לי שאני צריכה לשלם קנס יציאה על סך 520 שקלים כששאלתי מדוע זה לא צוין בפניי תחילה הנציג טען שכשאמרו לי שישנה התחייבות לשנה הייתי צריכה להסיק בעצמי שבמקרה וארצה להתנתק אצטרך לשלם את הקנס בסך 530 שקלים. טענתי שזו חוצפה והלקוח לא אמור להסיק את הדברים האלו לבד וכמו שהם ידעו להציג באור חיובי את כל פרטי העסקה הם היו צריכים לציין את כל הפרטים. אשמח לייעוץ כיצד לפעול בהקדם האפשרי.
שלום,
יש לבחון את ההסכם עליו חתמת מול החברה כדי לברר האם יש לך עילת תביעה.
במידה ויש עילת תביעה את רשאית להגיש תביעה כנגד החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לא חתמתנו על אף חוזה העסקה התבצעה טלפונית ובה ניתנה רק תעודת הזהות. שמעו את השיחה המוקלטת ואף הם אומרים שלא נאמר על קנס התנתקות והייתי צריכה להבין לבד מהמילה התחייבות לשנה על קנס יציאה בסך 520 שקלים
שלום,
אז כן יש הסכם - הסכם בעל פה (שיחת טלפון).
הסכם לא חייב להיות בכתב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר