ברצוני להתייעץ האם יש לי עילה לתביעה נגד כללית מושלם. מה שקרה הוא שלפני ארבעה חודשים ביקשתי להתנתק מהוראת הקבע של כללית מושלם שהיה תחת הוריי ולשלם על עצמי בלבד. נציגת השירות עשתה טעות והעבירה את הוריי גם על חשבוני, דבר שגיליתי רק בחודש נובמבר האחרון. לאחר מספר רב של פניות צעקות טלפונים ומיילים לפניות הציבור ובירורים הם אמרו שהנציגה עשתה טעות וחייבו אותי בטעות על הוריי. החזירו לי את הכסף לאחר כמעט חודשיים אבל באותה נשימה מה שהם עשו זה לבטל להורים שלי את הוראת הקבע בלי לטרוח בכלל להתקשר אליהם להתנצל על הטעות שהם עשו, ולעשות להם חוב כביכול של 1000 שקל. הם החליטו על דעת עצמם לחייב להם את הוראת הקבע לפרוס להם את התשלומים לחמישה ובו זמנית בגלל שזה כביכול חוב הם ביטלו להם את הוראת הקבע, משמע אין באפשרותם לקחת תרופות דרך הוראת הקבע שלהם - מצב שקרה לאמא שלי בבית המרקחת בלי שהיא ידעה בכלל שאין לה הוראת קבע כי הם החליטו לעשות זאת על דעת עצמם. אני מספרת את הסיפור ממש בקצרה יש עוד מעבר רציתי לדעת האם יש עילה לתביעה על עוגמת הנפש שנגרמה לי ולהוריי?
אציין כי הוריי הינם חולים - אבא חולה לב ואמא שלי לאחר ניתוח כריתת רחם.
שלום,
קראתי את הדברים ונראה שיש לך עילה לתביעה וראיות להוכחת טענותיך בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר