שלום לפני כשנה וחצי התחתנתי ואני ועוד עשרות זוגות סגרנו על חברת צילום מאוד מוכרת. במהלך הזמן לפני החתונה הם החליפו פעמיים בעלים אך הובטח לנו שלא תהיה עם זה שום בעיה והכל ימשיך כרגיל קצת אחרי החתונה החליפו שוב בעלים ופה נהייתה בעיה שהבעלים הנוכחים לא מוכנים להביא לנו שום חומרי גלם ששילמנו עבורם הבעלים החדשים טוען שהוא רק קנה את שם החברה ולא את החובות שלה. כולם רודפים אחריו יותר משנה ואין מענה וגם סגרו את המשרדים אצלי למשל הוא טוען שיש לי חוב למרות שהכל שולם ישר אחרי החתונה לפני שקיבלנו משהו ויש לי גם חשבוניות בנוסף הוא רוצה שאני יוסיף עוד כסף אם אני רוצה לקבל את האלבומים שלי וגם לא מוכן לספק לי אלבום נוסף שרשום לי בחוזה בטענה שהם כבר לא מכינים אלבום כזה. האם יש סיכוי אני ושאר הזוגות שלא קיבלו שום דבר להצליח בתביעה נגדו או שבאמת יכול להיות שהוא רק קנה את שם החברה ולא חייב לנו שום דבר?
שלום אושרת,
האם מדובר בחברה בע"מ או בעוסק מורשה ?
אציין כי אם שיטת החלפת הידיים של חברה או בית עסק היה פועל כפי שהוצג לך, כל מדינת ישראל היתה עובדת בשיטה הזו.
הבעלים רכשו את השם, את המשרדים ואת האחריות על כל הלקוחות ולכן הבעלים החדש נכנס בנעלי הבעלים הדומים ולפיכך חייב לעמוד בכל ההתחייבויות כלפיכם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר