שלום רב , אני אשמח ליעוץ בעיה שנקלעתי אליה. בתאריך 28/8/14 רכשתי רכב מסוכנות רכב מסוג מאזדה 2011 טרם הרכישה כמובן ביצעתי בדיקה במכון מורשה .
בעל הסוכנות התחייב בפניי על מנוע גיר ושילדה ,בבדיקה שהיתה לא נמצאו דברים מהותיים בעיות שניתן לתקן כמו פחחות קלה ,צמיגים וכדומה לא הוזכר מילה על בעיה בשילדה.
לאחר שנתיים ו3 חודשים החלטתי לעשות טרייד אין על הרכב על מנת להשתדרג בשנתון והלכתי לטרייד אחר שבו מצאתי את הרכב שרציתי לקנות והם מייד שלחו אותי לעשות בדיקה במכון בדיקה מורשה כדי לסגור עסקה במכון התגלתה בעיה בשילדה ,שנחשבת ב"משמעות גבוהה" משמע בעייה בשלדה של רכב שנפגע דבר שעד אותו רגע בפרוש לא ידעתי שהרכב עבר משום שהדיקה לפני קנייתו לא הראתה דבר וגם סוכן הרכבים לא ציין זאת במידה והייתי יודעת לא הייתי בחיים רוכשת רכב עם פגיעה בשילדה שמסכן אותי בטיחותית(או לחילופין אם הייתי בוחרת אז הייתי גם מקבלת הנחה מאוד משמעותית בעבור התקלה) . כמו כן בבדיקה הזו נמצא כי הרכב הזה חודשיים לפני שקניתי אותו ביוני 2014 היה באותו מכון בבדיקה וצויין כי יש בפרוש יש פגיעה בשילדה של הרכב .
מי צריך לקחת אחריות במקרה הזה ?סוכנות הרכב שממנה קניתי? מכון הבדיקה שלא שיקפה את המציאות של הרכב? למי אני פונה לעורך דין? אשמח לתובה בהקדם מאוד מאוד יעזור לי אני חייבת לדעת איך אני אמורה כרגע להתנהל
שלום,
בהתאם למה שאתה מתארת נראה שמספר גורמים חברו יחד כדי להטעות אותך.
לפיכך יש צורך להגיש תביעה הן כנגד הסוכנות והן כנגד המוסך.
אני בהחלט מציע לך להיעזר בעו"ד בעניין זה כיוון שהנושא מעט מורכב משפטית.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות אליי ואשמח לסייע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר