שלום רב,
קניתי נעליים בחנות שכבר קניתי מס. פעמים והמוכר מכיר אותי. לאחר נעילת הנעל כשעה בתוך הבית, חשתי כאבים ברגל וחוסר נוחות. חזרתי לחנות כ4 ימים מיום קניה בבקשה לקבל החזר. המוכר לקח ממני את הנעל. לא נתן זיכוי ולא החזר. לקח את הטלפון שלי והבטיח לבדוק ולחזור אלי. לאחר 3 ימים שלא שמעתי ממנו, התקשרתי לשאול אם אפשר לבוא לקבל החזר. הוא אמר שכן וכאשר הגעתי סרב לתת החזר ובמקום החזר נתן לי פתק בכתב ידו עם חתימה שלו (ללא חותמת החנות) ואמר שזה מה שהוא יכול לתת. התפתח בינינו וויכוח משום שהרגשתי שהוא רימה אותי גם בהבטחתו לתת החזר וגם ב"זיכוי" שהוציא. לטענתו, אם לא שמרתי את הקבלה הוא אינו יכול לתת זיכוי למרות שנתתי לו את האשראי שאיתו נקנו הנעליים ואמרתי לו בדיוק את מועד הרכישה.
אינני מעוניין ב"זיכוי" הזה שלו שאינני יודע אם הוא בכלל תקף. מה באפשרותי לעשות?
תודה מראש!
שלום,
1. באם אין לך הוכחה לדברים שאתה טוען, אין לך ממש מה לעשות, שהרי גם אם תגיש תביעה בעניין זה בבית המשפט לא תוכל להוכיח את טענותיך.
2. זאת ועד, בהתאם לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) אינך יכול לבטל את העסקה באם השתמשת בנעלים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר