בתאריך 6.12 טסנו אני ובעלי בחברת אייר פרנס מתל אביב לקובה כאשר היה קונקשן בפריז, בהגיענו לקובה התברר לנו שמזוודה אחת לא הגיעה, הטיול היה טיול מאורגן ל- 17 ימים, מדריך הקבוצה עזר לנו בדלפק אייר פרנס בקובה וקיבלנו אישור על אי קבלת המזוודה , היינו אופטימיים שהמזוודה תגיע אלינו במהלך השהות בקובה אך זה לא קרה, מאחר והטיול הוא טיול מאורגן וכל יום לנו במלון אחר לא יכולנו להתעכב ולארוך קניה של בגדים, כל כלי הרחצה של בעלי היו במזוודה ולכן מספר ימים התהלך לא מגולח ומצוחצח, וכאשר כבר התאפשר לא היה מה לקנות בקובה, נאלצנו למחזר את בגדינו האחרים שנמצאו איתנו במזוודה שניה, המדריך כל יום התקשר לחברת אייר פרנס ואלה ענו שלא ידוע להם היכן המזוודה, כשחזרנו ארצה פניתי לחב' לאופר בשדה ומילאתי תביעה, ושאלתי היא כעת מה עלי לעשות, יש לי ביטוח על כבודה דרך חברת הראל, האם להגיש תביעה להראל וגם לחברת התעופה , אשמח לקבל יעוץ , והאם אקבל פיצוי על עוגמת הנפש כאשר ציוד שהיינו אמורים להשתמש בו לא נמצא כמו ביערות הגשם בקוסטה ריקה, בגדי ים בים הקריבי, בחלק מהמקומות יש לנו קבלות
שלום,
אני מציע לך לפנות לחברת הביטוח וחברת התעופה ולחברה ממנה רכשתם את הכרטיסים לצורך קבלת פיצוי.
בעניין זה יצוין כי יש חוק שקובע פיצוי קבוע לאובדן מזוודה ולכן אני מציע להתחיל בפניות לכל הגורמים ורק במידה ולא תקבלו פיצוי, יהיה מקום להגיש תביעה.
לרוב בית משפט לא קובע פיצוי בגין עוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר