שלום, רכשתי מונית חדשה מסוכנות יהודה מזרחי, זה הנסיון שהיה לי עד כה: במעמד הזמנת הרכב טעו בגוון הרכב והזמינו בצבע קפוצ'ינו במקום לבן (מונית אמורה להיות רק לבנה). עניין זה עיכב את קבלת הרכב בשבוע בערך.
קיבלתי את הרכב לאחר כחודש התחילו רעשים מקדמת הרכב התקשרתי לחברה וסוכם שיטפלו ויבדקו בזמן הטיפול 15000 ק"מ בתחילת שבוע הבא.
טיפלו ובדקו (בוחן-נסע איתי ויועץ שירות נהג בנסיעה נוספת) ביום ב' (19.12) נתבקשתי להגיע ביום חמישי כדי שבוחן אחר יבדוק גם.ממצאי הבדיקה שצריך להחליף את הגיר ברכב ושיתקשרו אלי מתי שהחלק יגיע או מתי שמתאים לי לאחר שהחלק יגיע.הרכב כחודשיים על הכביש ואני לא יכול לעבוד בגלל הרעש או מפחד שיתקע או יתפרק בזמן נסיעה ומחשש לתאונה .נגרמה לי עוגמת נפש.אני מפסיד כסף כי איני יכול לעבוד.קניתי רכב חדש כדי לא להגיע למוסך למעט טיפולים.בנוסף אני לא מעוניין לסבול מנזק משני שנגרם מהתקלה הזאת למרות שאין נורית תקלה כי בגיר ידני אין. מה אפשרי לעשות? אני נהג במקצועי עם 12 שנות ניסיון (משאית,b וגם רוכב אופנוע לאחרונה מונית). תודה מראש רם.
השאלה אינה בפורום המתאים.
בברכה,
אבירם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
שלום,
1. תחילה יש צורך לפנות לגורמים הרלוונטים כדי לפתור את העניין (הגורם ממנו הזמנת את הרכב).
2. באם התקלות לא יתוקנו קמה לך הזכות להגיש תביעה, לרבות ביטול עסקה וקבלת פיצויים כספיים לרבות בגין נשקים ועוגמת נפש שנגרמו לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
פניתי למוסך הם לא נותנים לי פרטים לגביי החלפת גיר ( והספק עבודה ירד משמעותית כי יש תקלה רצינית ברכב) אז להמתין לתשובות שלהם עבר שבוע
פניתי למוסך הם לא נותנים לי פרטים לגביי החלפת גיר ( והספק עבודה ירד משמעותית כי יש תקלה רצינית ברכב) אז להמתין לתשובות שלהם עבר שבוע
באם אתה חושב שמיצית את ההליכים הקדם משפטיים, אתה רשאי להגיש תביעה בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר