התקשרו אליי ממש לפני כמה דק' . מישהי אומרת לי שנשארו לי חודשיים לסיום חברות המועדון של קניית זהב . שהם חברה שנותנת באופן אוטומטי הנחות עד 30% בכל קנייה ..
היא אומרת לי שאם אני לא רוצה לחדש את המנוי אצלהם אני צריכה לשלם על 10 חודשים 299₪ ושהיא שולחת לי שוברים בסך 500 ₪ זיכוי . . אין לי שום מושג מאיפה היא הגיעה אליי ואני אפילו לא מבינה מי היא !!?
שאלתי אותה על מה היא מדברת בכלל ומה זה לעזאזל המועדון הזה ? היא אומרת לי שזה מועדון שאני התקשרתי כדי להצטרף אליו !!! בחיים לא התקשרתי לשום חברה כדי לעשות מנוי לחבר מועדון ,לפחות לא מיוזמתי , אם הם היו מתקשרים ומציעים דבר כזה בטח הייתי זוכרת . כשאמרתי לה שאני לא מוכנה לשלם בשום אופן על דבר כזה וביקשתי לדבר עם האחראית שלה בשניות פתאום עונה האחראית (נשמע לי די מוזר שהאחראית ממש לידה) . דיברתי עם אחראית והיא אומרת לי אנחנו נוזיל לך את זה ל240₪ אם זה יקר לך .. אמרתי לה שבשום פנים ואופן אני לא מוכנה לשלם להם אפילו לא אגורה קטנה ושאני אחסום אותם מהאשראי אם הם ינסו לחייב , ביקשתי ממנה לדבר עם המנכ"ל של החברה כדי לשמוע את ההקלטה שלי אם אכן באמת דיברתי ואם באמת סגרתי איתם חוזה לגבי זה . היא אמרה שהיא מעבירה אותי למנהלת הראשית והופ קסם, השיחה נותקה .
מה עושים במצב כזה ??? תעזרו לי בבקשה שלא יהיה מצב שיחייבו אותי בלי ידיעתי !!!
שלום,
כל עוד לא מסרת את פרטי כרטיס האשראי שלך הם לא יכולים לחייב אותך.
זוהי הונאה - עוקץ במטרה שתמסרי להם את פרטי כרטיס האשראי.
אני ממליץ לך לפנות למשטרת ישראל בעניין זה ולהגיש תלונה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
ביררתי ומצאתי עו"ד שעוסק בתחום ויכול לסייע.
במידה ואת מעוניינת בכך, את מוזמנת לפנות אליי ואפנה אותך לעו"ד הרלוונטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר