שלום. הזמנתי שבת במלון בירושלים דרך booking.com. ביום חמישי בלילה, תוך הסתמכות על כיתוב גדול שניתן בכל זמן לבטל ההזמנה.
בהזמנה עצמה כתבתי מספר שאלות שמהן יכול המלון להבין שאני עוד לא סגור על הזמנת החדר.
בבוקר, המלון ענה למייל והתקשרתי אליהם והבנתי שזה לא מתאים לנו, אמרתי לפקידה שיש מצב שאבטל והיא אמרה שיש דמי ביטול כלשהם אבל היא לא יודעת בדיוק כמה.
ביטלתי את ההזמנה ולא הבנתי(בגלל שהסכום היה בדולרים) וגם כי לא היה נראה לי סביר שהם ירצו לגבות את כל דמי השהות - ויש שם כפתור שמאפשר שליחת בקשה למלון לבטל בכלל את דמי הביטול.
אחרי יום אני רואה שגבו את כל הסכום באומרם שהייתי צריך לקרוא את הכללים של המלון הספציפי שביטול ב 24 השעות האחרונות (כשהזמנתי בתוך אותן 24 שעות!!) גורר גביית דמי ביטול כשווי השהות.
האם יש לי CASE לתבוע אותם? להסתמך על הכתוב בדף הראשי של BOOKING - ששלחתי להם צילום שלו, ועל כך שהפקידה לא הזהירה אותי שהם יגבו כל הסכום ועל כך ששאלתי שאלות והתשובות לא התאימו לי?
הסכום הוא כ 1100 שח בלבד - אבל עדיין.. עצבים וכאב ראש ועניין די עקרוני מבחינה צרכנית להתעלם מהתמימות של הלקוח ולדבוק בתקנות למרות הכל.
תודה.
שלום,
בהתאם לדברים שהצגת אין לך עילה משפטית בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
באותיות ענקיות - לא עוזר לי? האין אני יכול להסתמך על כך ולטעון שהם פועלים בסתירה לכתוב באתר שדרכו הזמנתי?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר