אבקש עזרתכם בלדעת אם יש בכלל סיבה לתביעה,
קניתי נעליים בחברת ספרינג בסניף מלחה ירושלים
אחרי שבוע התחלתי לראות קילופים על הנעל , נעל עלתה קצת פחות מ300 שקלים לכן החזרתי אותה וביקשתי לדעת אם ניתן לתקן את זה
המוכר אמר באדיבות שמקסימום שבועיים ואו שיחזירו לי את הכסף או שיתקנו לי את זה אז כמובן שמיידית מסרתי את הנעליים
אחרי שבועיים לא שמעתי מהם התחלתי להתקשר וכל מוכר שדיברתי איתו לא יכל לתת לי תשובה לגבי מה קורה רק בסוף, אחרי שהתקשרתי שוב אחרי שלושה שבועות אמרו לי שמנהל אזורי צריך לבדוק.
לא עידכנו אותי מה קורה או מה עם הנעליים ועברו את השבועיים
לאחר חודש שוב אני התקשרתי בדוק מה קורה ואז הם אמרו לי " היו צריכים להודיע לך אנחנו לא יכולים לעשות עם השפשופים כלום את יכולה לבוא לקחת את הנעליים כמו שמסרת אותן "
כמובן שניסתי לדבר עם החברה דרך הפייסבוק הם טענו שהם מצטערים שזה הייחס שקיבלתי וזה ייבדק ,
הסברתי שלפי איכות מוצר והגנה על הצרכן הנעליים התחילו להראות סימני קילוף אחרי שבוע והם צריכים לפצות אותי או לתת לי להחליף נעליים
אבל לבסוף הם אמרו שהם לא יפצו בכלום או יתנו שום מענה
יש לי צילומי מסך מהשיחות איתם
יש לי צילום של הקבלה שנתנו לי
האם זה שווה משהו או שמא שאני אבזבז את זמני ?
תודה רבה מראש !
שלום,
מה כוונתך האם זה שווה משהו או בזבוז זמן ?
בית המשפט זה לא מקום ללעשות כסף אלא לתקן עוולות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המטרה שלי היא לא לעשות כסף , המטרה שלי היא שייבינו בחברה שזה לא בסדר להתנהג ככה לצרכנים .
אבל השאלה שלי אם יש בכלל חוק להתבסס עליו או שזה באמת יהיה בזבוז של זמן , מול מערכת אטומה לדברים כאלה או שיש פה באמת ביסוס ?
שלום,
בהחלט יש מערכות חוקים רלוונטיות בעניין זה. זו לא הבעיה. הבעיה היא בדר"כ בתי המשפט שלא מבינים את העניין ועלולים לראות את העניין לצערי כקטנוני ו\או לא ראוי לתביעה, כאשר במקסימום בית המשפט יבטל את העסקה, אך לא מעבר לזה.
האם עכשיו שהחלטתי שזה שווה לי מבחינתי תביעה , גם אם זה ללא רווח אני צריכה לחפש עורך דין מסוים שיוכל לנסח לי מכתב רשמי לשלוח לבית המשפט או שכל עו"ד זה טוב ?
תודה רבה על העזרה !
שלום,
בדיוק כמו שלא תפני לרופא אוזניים כאשר יש לך כאבים ברגליים, גם בעולם המשפט יש התמחויות. עו"ד העוסק בנדל"ן לאו דווקא מכיר הליכי תביעות קטנות ולהפך.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר