שלום,
הקו שאליו נרשמתי רק לפני כחודש נותק, וזאת ללא חוב, ואפילו ששילמתי את החודש הבא מראש.
הסיבה: לגולן טלקום יש בעיה לחייב את חשבון הפייפל שלי, לכן גם שילמתי להם מראש(דרך אותו חשבון פייפל)
לאחר בירור עם פייפל (והעובדה שלא הייתה לי בעיה לשלם באתרים אחרים, וגם לא הייתה לי בעיה לשלם לגולן באופן ידני) התברר שהבעיה אצלהם.
נדרשתי בכל מקרה לתת לגולן את פרטי האשראי שלי – דבר שאליו לא הסכמתי כי נרשמתי אליהם רק בגלל שניתן לשלם בפייפל – זה לא האינטרנט האיטי שלהם שפיתה אותי.
למרות שניסיתי להסביר להם את המצב, ולמרות שהחשבון שלי שולם ונמצא ביתרה חיובית, הם פשוט ניתקו חסמו את הקו עד שלא אתן להם את פרטי האשראי שלי.
הקו לא בהכרח חשוב. זה היה רק ניסיון לבדוק אם כדאי לעבור לחברה, וכמובן שהמסקנה היא לא.
אך היחס היה כל כך מבזה ושרירותי כך שהייתי מעוניין לפעול נגדם כך שילמדו מעט מוסר ויכבדו את לקוחותיהם.
שלום,
אם כך יש לך עילה להגשת תביעה.
אני מציע תחילה לפנות לחברה באמצעות מכתב התראה לפני תביעה מעו"ד ולאחריה הגשת תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר