שלום אני מבקש יאוץ דחוף בעיניון שחסימת קבלת שירות לקוחות בכול ערוצי השירות הלקוחות של החברה בהכול החסימה שעשו לי היא ללא סיבה מוצדקת והסברתי את הדברים בעיניון החסימה כולל זה שהתקשרתי מלא פעמים למוקד השירות והתקשרתי מלא פעמים ביום אני הסברתי להם שעבדו עליי בעיניון של הוראת הקבע שנתנו לי רשימה ואני בחרתי שכול 30 לחודש יבוצע הוראת הקבע והסגירת החשבונית אמרו היה כול 13 לחודש והחיוב הישלח לבנק ויבוצע כול 30 לחודש אבל אחרי כמה זמן אני מגלה שעבדו עליי ועבירו את המועד החיבו בלי שאני יסכים ל27 לחודש למרות שאמרתי שאני בחרתי כול 30 לחודש אחרי בדיקה של משרד התיקשורת מיתברר לאחר 4 חודשים שאין מועד כזה 30 לחודש ושהמועד שלי זה כול 27 לחודש יש לי צילום מסך של השירות של אסמס ששלח לי את המועדי החיוב שיש לחברה להציע לי וכן כתוב שיש 30 לחודש אז עררתי בפלאפון וחפרתי מלא פעמים כדי לידרוש הסבר אך המשיכו לעבדו עליי ולהגיד זה אתה בחרת כול 27 לחודש שיבוצע הוראת הקבע אמרתי להם אני נכה מה פתאום שאני הבחר מועד חיוב שהוא ליפני הקיצבה שאני מקבל אני אמרתי לאם אני לא יכול ללכת לביטוח הלאומי ולהגיד להם תישמעו אני צריך שתקדימו לי את הקיצבה ביגלל שיש חוב שאני צריך לשלם כול 27 לחודש אז אחרי זה אמרו שזה שהתקשרתי מלא פעמים ולמרות שאתה הסברת את הכול הופעל נגדך חסימה של קבלת שירות לקוחות בהכול שאלתי עים יש תקלה במכשיר ויש ביטוח אמרו גם עים יש לך אחריות יצרן לא תוכל לתקן את המשכיר לא במסגרת אחריות יצרן ולא במסגרת הביטוח שיש לך זה הוראה מגובה ולא יסיור את החסימות אפילו שהסברתי את העיניון של זה שהתקשרתי מלא פעמים אמרו אתה שקרן ונפעיל נגדך עכשון חסימה של הכול עכשון אני סתם משלם כסף על הביטוח שיש לי על המכשירים כולל כסף שגובים על קבלת שירות הלקוחות סתם לוקחים מימני כסף אין דבר כזה שירות לקוחות בחינם פשוט גובים את זה דרך החבילות של הסלולר שיש לי והביטוחים שיש לי אני שואל עים דבר כזה זה מותר לעשות חסימה לא מוצדקת אפילו שאני הסברתי את הכול ועדין אומרים שאני שקרן ושהחסימה כן מוצדקת ועים ניתן על דבר כזה ליתבוע את החבהר על החסימה הלא מוצדקת כולל על המדיע השגוי שמסרו לי בכול מה שקשור להוראת הקבע יש לי ראיות שכן אמרו שיש הוראת קבע של 30 לחודש יש לי אבל בפלאפון מה שהשירות הלקוחות של אסמס שלך לי שמרתי את זה וכמובן שלחתי למועצה לצרכנות אם בודקים את המיקהר שקרה ואמרו לי שיחקרו את זה ויטפלו גם בתאם המשרד התיקשורת לא מאמין לי ביגלל שאני נכה ושהחסימה כן מוצדקת ולא נעזר לך סתם משרד התיקשורת קיום במדינה ליופי אני עכשון ללא שיורת כבר כימעט 2 שבועות שלמים ואני לא יודע מה לעשות אני שולח יעוץ זה כדי שתעזור לי ולדעת עים על הדברים שאמרתי אפשרי להגיש תביעה החברת הסלולר לא מוכנה להקשיב ולהסיר את החסימות והחליטו שזה היה לתמיד וביגלל שאני נכה לא מאמינים לי ואמרו שאני שקרן מנצלים את זה שאני חלש שאין לי דרך להגן על עצמי עים עורך דין או ליתבוע אז אם מנצלים ועושים הכול כדי שאני הסבול ויעזוב אותם ביגלל שאם לא מקבלים נכים לחברה שלהם מבקש רב את היעוץ שלכם בדחיפות
שלום,
צר לי. אני לא מצליח לקרוא כל כך הרבה מלל ללא כל סימני פיסוק.
אבקשך לכתוב את הדברים בתמצית כדי שאוכל לענות על שאלתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר