שלום רב,
בתאריך 19 או 20 לדצמבר תיאמתי מול חברת סימונס (חברה לפסות) הגעה של טכנאי לצורך תיקון מנגנון פתיחת ספא שהתקלקל. סוכם גם שמחיר המנגנון החדש הוא 500 ש"ח וביקור עולה 290 ש"ח. הגעת הטכנאי סוכמה ל 28.12בין 9-13 עם חצי שעה התרעה מראש.
התקשרתי ב 12:30 ב28.12 כדי לברר מתי טכנאי יגיעה. נאמר לי שהחלק הנדרש לא קיים אבל טכנאי עדיין יכול להגיעה לנסות לתקן. לשאלתי למה לא נאמר לי את זה קודם. לא קיבלתי תשובה. הנציג של השרות המשיך להציעה לי טכנאי, למראות שהסברתי שאין לטכנאי מה לעשות בבית שלי אם אין לו את החלק הנדרש. הוצע לי לזמן טכנאי מחדש ל 11.1 באותם שעות. האם חוק להגנת הצרכן במקרה הזה מגן עליי? הריי בזבזתי חצי יום עבודה על לחכות מישהו שלא התכוון להגיע וגם אם כן לא היה מגיעה בזמן וגם לא מבצע שרות כפי שהוזמן?
איך תביעת הפיצויים מתבצעת במקרה זה?
תודה מראש,
מיכאל
שלום,
מדובר פה לפחות רשלנות ולכן יש לך עילת תביעה מכוח עוולת הרשלנות ופיצויים בגין הנשקים שנגרמו לך לרבות המתנה והפסד שעות עבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר