אני יגיד בקצרה את העיניון פרטנר תיקשורת הפעיל נגיד חסימה של קבלת שירות לקוחות בהכול אין לי דרך יותר לקבל שירות לקוחות למרות שאני הסברתי את הכוח ושההטרדה שאם טוענים שהיה בכונה הסברתי שזה היה בישביל לערער ושישנו את הוראת הקבע ל30 לחודש כי זיפו ושמו את הוראת הקבע שלי בלי שאני ידע על 27 לחודש אני נכה אמרתי להם צחקו לי בפנים ואמרו שאתה בחרת כול 27 לחודש שיבוצע הוראת הקבע ככה אמרו לי למרות שזה שקר מוחלט אז עשו לי חסימה לא מוצדקת ואמרו שביגלל שלא היה טענות להטרדה שעשיתם להם אני חסום מהכול ולא יקבל כלל שירות לקוחות של הכול כולל תיקן מכישר אפילו עים יש אחריות יצרן וביטוח לא יתקנו כי זה הוראה מגבוה לחסום אותי לתמיד מהכול משרד התיקשורת לא מוכן לעזור לי ואני סתם משלם להם כסף אני מבקש את היעוץ שלכם עים ניתן להגיש תביעה על החסימה הלא מוצדקת שעשו לי כולל מידע שגוי לגבי הוראת הקבע שלי כולל בבקשה תגידו לי שהבנתם אותי עכשון ותיתנו לי יעוץ כבר בבקשה רב זה דחוף לי מאוד
שלום,
באם פעלו בעניינך שלא כדין, קמה לך הזכות להגיש תביעה בעניינך.
אני מודה שלא הבנתי מהדברים מה נעשה ולא ניתן לדעת מבלי לבחון אילו ראיות יש בידך לעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני מבקש מראש סליחה ואני רציתי סך הכול להסביר ממה נגרם החסימה ולהגיד לכם שזה נגרם באופן לא מוצדק ובלי לשמוע את הצעד שלי לצערי החברת הסלולר מנצלת את זה שאני נכה אני יגיש את התביעה לאחר שהיה לי כסף כ50 שקל לפתיחת תיק בבית המשפט שוב אני מצטער מראש העיניון שששאלתי אתכם זה היה בעיניון החסימה שעשו לי אני מודע לכם מראש שהבנתם חלק ממה שכתבתי לכם ושוב מצטער מראש תודה ויום טוב
שלום,
אני מציע לך שלא להגיש תביעה לבדך ובעצמך, אלא להתייעץ ולהיעזר בעו"ד. אם אני לא הבנתי מה כתבך (ואני די סבלני) השופט עלול לזרוק אותך מכל המדרגות.
נכון שהבעיה עם פרטנר זה משהו מסובך בקשר לזה שנתנו לי מידע שגוי לגבי הוראת הקבע יש ראיות שלחו לי מועדי חיוב וכן יש מועד חיוב של 30 לחודש בקשר לזה אמרו לי שמדובר במידע שגוי שבכונה נתנו לי בקשר לחסימת קבלת שירות לקוחות זה משהו מסובך רק אמרו לי בפלאפון שאני חסום מקבלת שירות לקוחות של הכול יש את הסיבות שלי והטענות הופעל נגיד חסימה שלא כדין סתם ככה בלי לישמוע את הצעד שלי אני השמח עים תגידו לי מה לעשות עים ניתן להגיש תביעה ככה ללא עורך דין או שחיוב לקחת עורך דין כדי הסיפור שלי מסובך
שלום,
עניתי על שאלתך. בהצלחה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר