שלום רב,
בחודש מרץ הוצע לי לעשות ביטוח למוצרי חשמל בבית, והנציגה אמרה כי אם לא ארצה את המנוי ולא אשתמש בו בשלושת החודשים, יוחזר כל הכסף של המנוי.
בחודש מאי התקשרתי למוקד של אותה חברה על מנת לבטל את המנוי והנציגה ניסתה לשכנע אותי, אך התעקשתי שתבטל את המנוי.
בהמשך שכחתי מכל העניין ולא וידאתי כי המנוי בוטל כי לרגע לא חשבתי שלא יבוטל, ורק בסוף חודש אוקטובר שמתי לב שממשיכים לגבות ממני כסף עבור המנוי. יצרתי קשר עם המוקד והם אמרו שאין שום תיעוד ושום שיחה מוקלטת שביקשתי במאי לבטל את המנוי. בחודש נובמבר התחלתי להקליט את השיחות איתם, אך השיחה המוקלטת הראשונה המתועדת אצלם היא מה-21 לדצמבר, והם טוענים שזה התאריך שבו ביקשתי לבטל את המנוי לראשונה.
ברשותי יש פירוט שיחות של המפעיל הסלולרי ממאי וגם בעצם מאוקטובר והילך. בנוסף שיחות מוקלטות איתם מחודש נובמבר.
על פניו נראה שהם לא מקליטים שיחות "לא רצויות" (אין תיעוד לשיחות מאוקטובר ומנובמר, למרות שלי יש) והם לא מתכוונים לזכות אותי על כלום.
האם יש פה מקום להגשת תביעה לזיכוי מחודש מאי?
שלום,
בהחלט ובתנאי שיש לך ראיות להוכחת טענותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר