שלום. קיבלתי היום שיחת טלפון מחברת "קניה פלוס" בה נאמר לי שאני חבר המועדון משנת 2014. לטענתם בשנתיים הראשונות הם לא חייבו אותי בדמי חברות ואלו בשנה האחרונה הם מחייבים אותי בשנים עשר תשלומים ע"ס 500 ש"ח כל אחד כדמי חברות! הם טוענים גם שצברתי נקודות זיכוי ומגיע לי כזיכוי מתנה בחינם ע" ס 2000 ש"ח. אני אף פעם לא חתמתי על חברות מועדון מסוג זה. מה שזכור לי שלפני מספר שנים יתכן שקניתי כנראה דרכם מכשיר ספורט בסכום דומה של 500 ש"ח ותו לא. אמרתי להם בשיחה הטלפונית שזה עוקץ והם ניתקו את השיחה. מה שאני חושב שיתכן ומטרתם הייתה לקבל בשיחה טלפונית זו את פרטי האשראי שלי כאלו בתואנה עבור דמי משלוח המתנה וזאת כדי לעקוץ אותי. כמובן לא נתתי להם שום פרטים. הם אמרו שישלחו לי עם שליח את החשבונית. מה אתה מייעץ לעשות בענין זה.
תודה.
נ.ב. ראיתי באינטרנט תלונות רבות על מקרים רבים דומים נוספים שהתרחשו עם חברה זו, באותה שיטה ובשיטות רמאות אחרות. לחברה כאמור קוראים "קניה פלוס" או "קונים פלוס".
שלום,
אני מציע לך להגיש כנגד החברה תלונה במשטרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
ביררתי ומצאתי עו"ד שעוסק בתחום ויכול לסייע.
במידה ואת מעוניינת בכך, את מוזמנת לפנות אליי ואפנה אותך לעו"ד הרלוונטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר