שלום,
מעוניין להתייעץ עם עו"ד בנושא תביעת יבואן .
הזמנתי רכב חדש מסוג מיציבושי אאוטלנדר חדשה הגיע לארץ ב16.11.16 ונמסר לי ב28.11.16 הרכב במבט ראשון היה שרוט מסביב לרכב כולל פגושים בפלסטיק השחור כתוצאה מהתקנת חיישנים בנוסף פלסטקים בכנפיים ,התלוננות באוטו היום של המסירה הנציג שמסר את הרכב הסתכל וראה וניסה לנקות עם סמרטוט רצפה שהיה במסך לאחר שנכשל בניקיון יצר קשר אם האחראי שלו ושביקש שאני ייגש לבחור שעושה ווקס.
אכן נגישתי למקום שעובד עם הסוכנות וטענו שכל האוטו שריטות ושגם לא בטוח שזה ירד ועלות 2000 שקל , מנהל הסוכנות טען שהוא צריך לקבל אשור ושלא קיבל ביקש שאני יחזיר את האוטו לבונדד ושם יטפלו מאחר ואין שקיפות למה שנעשה בבונדד הזמנתי שמאי רכב שרשום בדו"ח נזק של 20 אלף
הובטח לי שיגיש מהנדס מתאם היבואן ולא הגיע לבסוף שלחו לי שמאי שעובד עם כל מוביל שטען שצריך לצבוע שלושה חלקים פגוש ופלסטיק בכנפיים ,טענתי שאני לא מקבל את הדו"ח הזה כי הוא מגוחך אוטו חדש בעלות של 175 אלף יצא לפני שלושה שבעות צריך לצבוע .
עד היום מחכה לתשובת כל מוביל למרות שעבר חודש מאז שהשמאי היה ובדק את הרכב.
השמח לייעוץ לפני הגשת תביעה אני לא רוצה לקבל רכב שרוט כאשר שלמתי את מיטב כספי .
תודה
שלום,
תחילה אומר כי אינני מבין מדוע לקחת רכב שרוט מלכתחילה.
אני מציע לך לפנות באמצעות מכתב התראה מעו"ד המודיע על ביטול עסקה והשבה כספית או לחילופין לקבל פיצוי כספי בגין הרכב במצבו.
באם באמצעות מכתב העניין לא יפתר יהיה עליך להגיש תביעה לצורך ביטול עסקה השבה כספית וקבלת פיצויים בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על התשובה המהירה .
ראשית אני יענה לך לגבי השאלה למה לקחתי את הרכב .
אני בלי רכב כמעט עשרים יום שמתוכם השכרתי רכב ובאותו היום שהוזמנתי לקחת את הרכב החדש החזרתי את החלופי וכל איחור של הרכב החדש החלופי עולה לי כסף רב.
לכן זה המצב שלקחתי כי אין לי איך לנוע בלי רכב.
השמח לדעת עלות הוצאת מכתב כמו שציינת.
שלום,
אנא צור איתי קשר במייל או טלפון ואשמח לענות על שאלותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר