הגעתי למצב שלא שילמתי להם על שושה חודשיים וארחי שקיבלתי הודעה מהחברה שיש לי חוב שלא שולם אז הלכתי לדואר לשלם את זה עד השקל האחרון ויש י אפילו קבלה ששילמתי והם סגרו לי את הצפייה בטלויזיה לא יכולתי לראות טלויזיה אפילו בערוץ אחת אחרי כמה ימים התקשרו אלי מהחברה והנציגה אמרה שהיא יכולה להחזיר לי את הערוצים ושזה יקח במשך היום אם אני רוצה אז אמרתי לה אם את יכולה אז למה לא והיא אמרה שתחזיר וחיכיתי יום שלם ולהפתעתי לא חזר ערוץ אחד בחודש 11 קיבלתי טלפון מהחברה שיש לי חוב על סך 350 שקל שלא שולם של חודש 11
ומחודש שמיני אני בכלל הייתי מנותק מכל צפייה כלשהו וכמה שניסיתי לדבר איתם ולהסביר להם הלך ללא הצלחה והנציגה אמרה לי שיצרו איתי קשר בשביל הציוד לקחת כמובן שחיכיתי שיצרו איתי קשר בשביל הציוד חודש וחצי אחרי התקשרו אלי קבעתי אם הנציגה יום ושאלתי אותה אם אני מחזיר את הציוד מה אם החוב ואז היא אמרה לי שזה מתבטל אז שאלתי אותה שוב את בטוחה והיא אמרה לי שכן
שלום,
מתנצל לא הבנתי כלום. אני לא יכול לקרוא ולהבין בלי סימני פיסוק.
איתך הסליחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר