רכשתי טלוויזיה , בחנות המסך צולם, הראו שהכל תקין, שמתי במושב אחורי הגעתי עד מדרגות הבית והעלאתי למעלה שמתי בחדר אחורי שלא מסתובבים שם. אתמול הוציא אדם להתקין, יש שבר במסך בחלק תחתון , החברה טוענת שאני שברתי, אין שום סימנים על הקרטון של הטלוויזה. לדעתי המסך נשבר כשאיש המכירות הכניס את הטלוויזיה לקופסא כתוצאה מקוביית סטנד שהייתה בתוך הקרטון קוביה קטנה וחדה מאוד. או שגרוע יותר, אולי מכרו לי טלוויזיה עם שבר, החנות מסרבת להחליף , עדיין לא שילמתי כל המחיר, מה עלי לעשות
שלום,
בהתאם למה שאת מתארת הטלוויזיה נשברה במשמרת שלך ולכן אין לך כל עילה מול החנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בהתאם למה שאמרת, הכוונה היא שנסעתי הביתה ויש שבר, אז העונש שלי הוא שאין לי טלוויזיה אבל לשלם אני צרייכה את כל עלות המכשיר, האמת שיש בזה משהו לא הגיוני, למה אני צרייכה לשלם על מוצר שלא אוכל להשתמש בו. וההסבר הוא כזה, כל תקלה אחרת במכשיר, העלות עלי ויש באפשרותי לתקן ולהשתמש, אבל כאן, אין אפשרות של תיקון, אומרים לך, זאת הבעיה שלך קנית, נשבר לך, זו הבעיה שלך, ממה שאתה אומר משתמע שכל האחריות עלי ולא ברור לי אם האחריות עלי אבל אין לי מוצר אז מה בדיוק יש כאן?
שלום,
אתן לך דוגמא שתהיה יותר ברורה. רכשת טלוויזיה הגעת עם המכשיר לביתך וכעת את רוצה לתלות את הטלויזיה על הקיר. במהלך התלייה הטלוויזיה נופלת לך מהידים ונשברת. האם גם אז החנות אחראית על שבר הטלוויזיה ?
כל עוד יצאת מהחנות עם טלוויזיה תקינה (הראו לך שהיא תקינה בחנות), אין לך עילה לתביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר