שלום. לפני יומיים רכשתי שידת החתלה מרשת מוכרת למוצרי תינוקות בחצי מחיר. ההנחה על השידה לפי מה שנאמר לי היא כי החברה היצרנית פשטה רגל ושהשידה אפילו עוד לא הספיקה להיות בתצוגה. יש לציין שהעובד הראה לי את השידה במחסן שאין בו תאורה וכשהיא מונחת הפוכה על גבי שידה אחרת. הטענה הייתה היא כי השידה חדשה לגמרי. בעלי הביא למחרת את השידה יחד עם מוביל פרטי, מכר שלנו בהנחה. כאשר פתחנו את השידה הופתענו לגלות כי הרגליות של השידה שבורות ואין אפשרות לחבר אותן. בנוסף קילוף צבע רציני שאי אפשר להתעלם ממנו בחלק הקדמי של השידה. הרשת הסכימה לזכות אותי על השידה ולשלוח נהג שייקח אותה. אך הם לא מוכנים לפצות אותי על ההובלה ששילמתי עליה באופן פרטי. הכל בגלל שהם הטעו אותי. יש לציין שלא חתמתי על שום טופס המאשר כי השידה לא פגומה והקנייה התבססה נטו על אמון בחברה שהשידה חדשה. אני מרגישה מופסדת לגמרי מה גם שהמענה של מרכז השירות מחפיר ומנסים לרמוז לי שאני גרמתי לחבלות וכי ראיתי את המוצר לפני. רק חודש שעבר שילמתי 5000 שקל לאותה הרשת . שאלתי היא האם יש לי עילת תביעה על עוגמת נפש, וחוסר רצון של הרשת לפצות אותי בעבור ההובלה ששילמתי עליה מכיסי. לתשובתך אודה מראש ותודה.
שלום,
לצערי בתי המשפט לא מכירים בנזק שעניינו עוגמת נפש בלבד וכדי לתבוע גם על עוגמת נפש יש לבסס את התביעה על עוולה אחרת ואליה לצרף גם פיצוי בגין עוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר