טלוויזיה נקנתה, נבדקה בחנות, הגיעה הביתה , המסך שבור בפנים, לא ניתן לצפייה, החנות טוענת, כל האחריות עלי, ניסיתי לדבר עם כל גורם אפשרי, אני טוענת שנשברה כשהחזירו לקופסא בחנות, מי בכלל ביקש מהם לפתוח את הקופסא. עדיין לא סיימתי לשלם, אבל אין לי מכשיר ואין כלום והמכשיר עלה הון תועפות, מה עושים? שילמתי עבור משהו שאין לי, מה לעשות איך לפעול, כולם מתנערים מהאחריות, היבואן החנות המוכרים, החברה, לא ברור מה לעשות, כנראה רוצים שארכוש עוד מכשיר, אולי בכלל הכל זה תרגיל כדי להרוויח כסף?
שלום,
האם הציגו לך את הטלויזיה בחנות טרם יציאתה מהחנות ?
מי הוביל את הטלויזיה לביתך ? החנות או את ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
כן הציגו הטלוויזיה והטענה שלי היא כזו- א מי בכלל ביקש מהם לפתוח את הקופסא. פתח אותה איש מכירות שאינו טכנאי- מה פתאום? לדעתי הטלוויזיה נפגמה כשהוחזרה לקופסא. עובדה היא שישנו שבר כעת ואין טלוויזיה , איזה מניע יש לי לשבור אותה , מדוע שלא תוחלף בטלוויזיה אחרת, כל מי שנוגע לעניין מתנער מאחריות ולכן לא נותר לי אלא לתבוע, ישנה אחריות על המכשיר ואיך היא באה לידי ביטוי אם לאחר הקנייה אני צרייכה לזרוק אותה לפח, מה אני אמורה לעשות במקרה כזה.
שלום,
זו מחובתה של החנות (על פי חוק) להציג לך את הטלויזיה כדי שתראי שאינה שבורה, טרם מכירתה.
אם את חושבת שנעשה לך עוול את רשאית להגיש תביעה.
טרם הגשת התביעה אני מציע לך לבחון האם יש לך ראיות להוכחת טענותיך, שאחרת את עלולה להפסיד בבית המשפט ולשלם פיצויים לצד השניץ
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר