התארחנו במלון הוד בים המלח עם קבוצת גמלאי קרית אונו, זאת לאחר שחברה אמרה לי שהמזון בשיפוצים וגם אזור המלון, סיפרתי את זה לפני ההרשמה לנופש לאחראי על הגמלאים ששמה עופרה, היא יצרה תקשורת עם המלון ונשלח לה מכתב שהמזון אינו בשיפוצים, האמנו להם ויצאנו לנופש במאורגן עם אוטובוס מקרית אונו, בהגיעו למלון חשבו עיננו, הספר היה מכוסה כולו בניילונים וכל סביבת המלון הייתה כמו אתר בניה אחד גדול, פעמים לא סידרו לנו את החדר וכשעלינו בצהריים למנוחה גמלאים כי הרי אנחנו כבר בני שבעים והגענו למלון לנוח בין היתר, אמרו לנו לרדת לשבת בלובי ובאחד הפעמים נתנו לנו שובר לארוחת צהריים כי התמלאו ברחמים עלינו, והרי לא הגענו על מנת שירחמו עלינו.
היינו חוזרים הביתה באמצע הנופש אך הגענו בהסעה כך שלקחת את האוטובוס והמזוודות היה לנו קשה ולכן נשארנו לסבול.
הגשנו תביעה על סך 3.500 ש"ח שזה מחיר הנופש, הציעו לנו יום כף אך לא ניסע מקרית אונו לים המלח חזרה באותו יום, הציעו לנו אירוח חוזר עם 30 אחוז הנחה וגם לזה סרבנות מכיוון שאין ברצוננו להתארח שוב במלון שלא מכבד את אורחים והגשנו תביעה, קיבלנו כתב הגנה שנכתב ע"י עו"ד שיודע להתנסח הרבה יותר טוב מאיתנו ובשפה משפטית, נשאלת השאלה מה אני עושה עכשיו כי נגרם לנו עוול שיקרו אותנו, אשמח לתגובות והנחיות שלכם, כמו כן נשאלת השאלה האם יש טעם להעביר את כתב בתביעה וכתב ההגנה לידי עו"ד שיבדוק את כתב התביעה ומדריך אותנו מה לעשות וכמה זה אמור לעלות לנו.
שלום,
באם הצד השני משתמש בשירותי עו"ד על מנת לנגח אתכם וזאת למרות כל מה שאת מתארת, אני בהחלט ממליץ לשכור שירותי עו"ד בעניינכם, שאחרת זה כמו להיכנס לקרב סכינים, כאשר הצד השני מחזיק אקדח. איזה סיכויים יש לכם אל מול עו"ד ?
במידה ואתם מעוניינים בייעוץ וסיוע משפטי בעניינכם, אתם מוזמנים לפנות אליי ואשמח לעזור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר