שלום רב,
אני אזרח ישראלי המתגורר בחו"ל. ברצוני להגיש תביעה כספית כנגד אחד הבנקים בהיה"מ לתביעות קטנות. אני מגיע לישראל לביקור של כשבועיים בסוף אפריל,וברצוני לבקש מביה"מ לקבוע דיון לאחד התאריכים בזמן הביקור שלי. האם הדבר ייתכן,ומה עלי לעשות לצורך תיאום מועד דיון בזמן הביקור שלי?
בתודה מראש,
ברק
שלום,
בכללי הדבר אפשרי ויהיה עליך לבקש זאת מבית המשפט (השופט) שמקבל את התיק לידיו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
עו"ד איציקובסקי שלום רב,
המון תודה על תשובתך לשאלתי לגבי קביעת מועד דיון בעת ביקור מולדת. רציתי להבהיר האם לבקש את מועד הדיון בכתב התביעה, או כבקשה נפרדת לאחר הגשת כתב הגנה על ידי הבנק (ורק לאחר קבלת התגובה של הבנק לבקשה)?
כמו כן - מנסיונך,האם קביעת מועד דיון כחודשיים לאחר הגשת התביעה אפשרי בהתחשב ביומן ועומס בתי המשפט (ביה"מ לתביעות קטנות בתל אביב במקרה הנ"ל)?
בתודה מראש,
ברק
שלום,
1. אני מציע לך לכתוב את הדברים הן בכתב התביעה (בדר"כ השופטים לא קוראים את כתב התביעה עד ליום הדיון) והן כבקשה נפרדת לאחר הגשת כתב התביעה.
2. מניסיוני, בית המשפט לתביעות קטנות בתל אביב קובע דיון לפחות חצי שנה לאחר הגשת התביעה (בין חצי שנה לשנה).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר