היי, רכשו ממני קבצי שרת למשחק כלשהו אם כל מיני שיפורים וכולי. הבנאדם התחייב לשלם X שקל בסוף הקבצים, דיברתי איתו ואמרתי לו שברגע סיום הקבצים הוא משלם ומקבל אותם.(כרגע אני תקוע אם הקבצים בצד) הבנאדם אומר שהויזה שלו לא עוברת, אתמול טען שהיה בבנק ושלא סידרו לו את זה. היום קבעתי איתו להגיע למקום כלשהו ולהעביר מזומן והוא כמובן מסנן אותי. מה שיוצא פה שאני תקוע אם הקבצים שנתתי עליהם עבודה והשקעה. הבנאדם מסנן אותי חופשי וכרגע אני תקוע אם הקבצים בצד. האם ניתן לתבוע על עניין כזה? חשוב לציין שאני קטין על פי החוק.(יש הסכמים והכל בווצטאפ ובסקייפ שהוא מסכים למחיר ואף טוען שהוא מנסה לשלם והויזה לא עוברת, בווצטאפ יש הסכם שקבעתי איתו להגיע לX מקום להביא מזומן וכמובן שלא הגיע וסינן.)
שלום,
בהתאם למה שאתה מתאר יש לך עילה לתביעה וראיות להוכחת טענותיך, אך בשל היותך קטין, אינך יכול בעצמך להגיש תביעה ולכן על הוריך ו\או אפטרופוס מטעמך, לנהל את התביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לא ככ ברור לי הגיל שלו, מצאתי אותו בפייסבוק והוא כתב פוסט לפני שנה בערך שהוא בן 16.5 מה שאומר שהוא בעצם בסביבות גיל 17.5~18. האם ניתן להגיש נגדו תביעה כאשר הוא מתחת ל18? חשוב לציין שזה לא פעם ראשונה שהוא עושה לי את הדבר הזה. לפני שנה הוא עשה בדיוק אותו דבר ואמר הפעם "סמוך עליי" ויצא שהוא חייב לי סכום כסף מסוים. עד איזה סכום ניתן לתבוע את הבחור? אם ניתן בכלל. תודה על התשובה.
שלום,
אם נכוות ממנו פעם אחת, מדוע המשכת ?
קטינים הם עד גיל 18. בגיר הוא מגיל 18 לאילך.
תביעה בבית משפט לתביעות קטנות ניתן להגיש עד לסכום של 33,400 ש"ח.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר