שלום,
השתמשתי בכרטיס האשראי שלי בחשבון פייפאל של חבר. לאחר השימוש בכרטיס האשראי חבר שלי הסיר את הכרטיס מהחשבון שלו.
היום ניסיתי להוסיף את הכרטיס אשראי לחשבון שלי בפייפאל וקיבלתי הודעה שהכרטיס שלי נמצא בשימוש בחשבון אחר. החשבון היחידי שאליו הוספתי את הכרטיס היה אותו חשבון של חבר שלי שממנו הוסרו הפרטים *בוודאות* ובוודאות הכרטיס לא נמצא בחשבון אחר. התקשרתי לפייפאל בבקשה לסדר לי את העניין וקיבלתי תשובה שלא ניתן להוסיף את הכרטיס אשראי מאחר והוא נמצא בחשבון אחר. הסברתי שהכרטיס אשראי כבר לא נמצא בחשבון אחר כי הוא הוסר ממנו. הנציגה נשארה על שלה ופשוט סירבה לשתף פעולה או להפנות אותי למנהל כלשהו. לאחר שהבנתי שהיא מעוניינת לעזור, אמרתי לה שמבחינת החוק אסור לפייפאל לשמור את פרטי האשראי שלי ואני דורש שהאשראי שלי יוסר ממערכות החברה. היא סירבה ונשארה על שלה.
עכשיו אני רוצה לשאול אתכם שאלה, האם זה לא נוגד את חוק הגנה הצרכן? האם מותר לפייפאל לשמור את פרטי האשראי שלי בניגוד להסכמתי וגם לאחר דרישה שלי להסיר את כרטיס האשראי ממערכות החברה?
תודה
תיקון טעות: "לאחר שהבנתי שהיא *לא* מעוניינת לעזור"
שלום,
אני מציע לך לקרוא את ההסכם עליו חתמת עם פייפאל בטרם התחלת להשתמש בשירותי החברה.
בהתאם להסכם עליו חתמת, כל חשבון פייפאל משויך לכרטיס אשראי וזה נועד כדי למנוע הונאות.
לכן צדקה הנציגה כאשר הציגה לך את המידע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אבל הכרטיס הוסר מהחשבון לגמרי. החשבון הזה כלל לא שייך לי.
האם בכל זאת לאחר כל זה מותר לפייפאל לשמור את פרטי האשראי שלי? גם כאשר אני דורש להסיר את הפרטים מהמערכת שלהם? זוהי אינה עבירה על החוק? הדבר זהה למקרה שבו למשל התחברתי לחברת סלולר והתנתקתי מהם, מותר להם לשמור את פרטי האשראי שלי אם אני דורש להסירם?
שלום,
עניתי על שאלתך.
אין זה דומה לדוגמא שהצגת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר